ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ.
Σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Επιτροπής, επισημαίνεται μεταξύ άλλων πως «συνάδελφοι φαντάροι που συμμετείχαν σε γκρουπ αδειών για το Πάσχα και επέστρεφαν στις μονάδες τους επικοινώνησαν με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ δηλώνοντας οικονομική αδυναμία να αντεπεξέλθουν στο αυτό σοβαρό κόστος».
Σε μια μάλιστα περίπτωση, φαντάροι που υπηρετούν στις Φέρες Έβρου και έπρεπε να ταξιδεύσουν από την Αθήνα, επικοινώνησαν με το Φρουραρχείο και ο Λοχαγός αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα επιστροφής δηλώνοντας αναρμόδιος.

Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια πολλοί είναι οι νεαροί προερχόμενοι από άπορες οικογένειες, που υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου