Κυριακή 19 Απριλίου 2015

«Τελειώνει» από τον Ολυμπιακό με… προεδρική εντολή! (photo)

Αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τον απαλλάξει άμεσα από τα καθήκοντά του, εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Μα φυσικά για τον υπεύθυνο του μεταγραφικού σχεδιασμού των «ερυθρόλευκων» Πιέρ Ισά.

Ο Νοτιοαφρικανός απέτυχε παταγωδώς και αναμένεται να πληρώσει το μάρμαρο των αποτυχημένων μεταγραφικών επιλογών του… τοις μετρητοίς, δηλαδή με απόλυση.


Άλλωστε, μόνο τυχαίες δεν μπορούν να εκληφθούν οι αναφορές μερίδας ισπανικών μέσων ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για ύπαρξη ενδιαφέροντος στο πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή της Λεβάντε, Μανόλο Σαλβαδόρ.

Ο 51χρονος θεωρείται ο «αρχιτέκτονας» του οικοδομήματος του συλλόγου από τη Βαλένθια, ενώ αποτελεί άριστο γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας με χαρακτηριστικά παραδείγματα την έλευση των Βύντρα, Καράμπελα, Σιμάο και Ίβανσιτς, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον θρυλικό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, που μόνο ως ατού μπορεί να καταμετρηθεί στις συζητήσεις.

Ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών αναμένεται να στείλει στο… εκτελεστικό απόσπασμα τον Ισά, φέρνοντας στο λιμάνι... άνεμο αλλαγής.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις