«Ο Αλέξης Τσίπρας “ακυρώνει” διαρκώς τον Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά φοβάται να τον αντικαταστήσει», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη συνάντηση του αντιπροέδρου της
κυβέρνησης Δραγασάκη και του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι.
«Ο ακκιζόμενος υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης, κ. Βαρουφάκης, δεν μετέχει στην κρίσιμη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, κ. Ντράγκι, αλλού πηγαίνει ο κ. Βαρουφάκης, αλλού οι κ.κ. Δραγασάκης-Τσακαλώτος! Είναι δυνατόν ο υπουργός Οικονομικών να τελεί υπό κηδεμονία; Με ποιο κύρος θα πάει στο κρίσιμο Eurogroup όπου μετέχει ο κ. Ντράγκι; Γιατί φοβάται, αλήθεια, ο κ. Τσίπρας να αντικαταστήσει τον κ. Βαρουφάκη, ενώ τον ακυρώνει διαρκώς;», αναφέρει στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου