Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Έρευνες για το θάνατο δύο κρατουμένων στον Κορυδαλλό

Ο υπερπληθυσμός στις φυλακές είναι η βασική αιτία της αιματηρής συμπλοκής στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με τον Υπ. Δικαιοσύνης. Στο νοσοκομείο 18 άτομα.


Ηρέμησαν τα πνεύματα στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο οκτώ από τους συνολικά 18 τραυματίες, από τις
αιματηρές συμπλοκές όπου έχασαν δύο άνθρωποι τις ζωές τους, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τα δύο άτομα έχασαν τις ζωές τους από πολλαπλά τραύματα που προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο.


Δώδεκα από τους τραυματίες μεραφέρθηκαν στο Τζάνειο, δύο εξ αυτών σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση, έξι ακόμα άτομα νοσηλεύνται στο Γεώργιος Γεννηματάς και δύο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ Αράβων και Αλβανών κρατουμένων στο ισόγειο της 3ης  πτέρυγας, στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής, όμως δεν άργησε να επεκταθεί σε όλη την Πτέρυγα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, το επεισόδιο ξεκίνησε για τον «έλεγχο» της Πτέρυγας. 

Οι κρατούμενοι έφεραν αυτοσχέδια μαχαίρια και σιδηρολοστούς, ενώ η συμπλοκή διήρκησε μισή ώρα. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των σωφρονιστικών υπαλλήλων, στη συγκεκριμένη πτέρυγα κρατούνται περίπου 450-500 άτομα, ενώ υπάρχουν ένας με δύο υπάλληλοι.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις