Μήνυση κατ' αγνώστων υπέβαλαν οι αυστριακές αρχές και ζήτησαν «εξηγήσεις» από τη Γερμανία έπειτα από τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες οι
γερμανικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν στόχους στην Αυστρία για λογαριασμό των ΗΠΑ.
Οι γερμανικές εφημερίδες, βασιζόμενες σε απόρρητα έγγραφα, υποστήριξαν ότι η γερμανική υπηρεσία πληροφοριών BND (Bundesnachrichtendienst) κατασκόπευε ευρωπαϊκές εταιρείες και Ευρωπαίους πολιτικούς κατόπιν αιτήματος της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA), ενώ η εφημερίδα Bild έγραψε ότι μεταξύ των στόχων ήταν και Αυστριακοί πολιτικοί.
Κατόπιν τούτου, η Αυστρία ζητά από τη Γερμανία «να διαλευκάνει πλήρως» την υπόθεση και για τον σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσει και «τη διπλωματική οδό», εκτός της δικαστικής, πρόσθεσε η υπουργός Εσωτερικών, σημειώνοντας ότι «αυτές οι δύο οδοί είναι σημαντικές και ορθές».
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου