Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Brussels Group: Εφικτή η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο

Επιταχύνεται ο ρυθμός των διαβουλεύσεων σε επίπεδο Brussels Group. Ποια θέματα είναι υπό συζήτηση. Τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με Μέρκελ και Ολάντ.



Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι διαβουλεύσεις για τα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του «Brussels Group». 




Όπως ανέφεραν κύκλοι προσκείμενοι στις διαβουλεύσεις, υπό συζήτηση βρίσκονται όλες οι βασικές παράμετροι που αφορούν ζητήματα όπως η φορολόγηση, το συνταξιοδοτικό σύστημα, η λειτουργία της Δικαιοσύνης, των αγορών, του τραπεζικού συστήματος κ.ά.  



Σε γενικές γραμμές, ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, ο ρυθμός των διαβουλεύσεων επιταχύνεται και η σταδιακή επίτευξη συμφωνίας στο τεχνικό επίπεδο θεωρείται εφικτή. 

Κατά πάσα πιθανότητα οι διαβουλεύσεις θα συνεχιστούν και αύριο, τόσο στο τεχνικό επίπεδο όσο και στο επίπεδο των επικεφαλής του «Brussels Group», ενώ - όπως οι ίδιες πηγές σημείωναν - ανάλογες διαβουλεύσεις γίνονται σε διάφορα επίπεδα, και στο πολιτικό πεδίο.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της πολιτικής διαπραγμάτευσης, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να έχει το βράδυ τηλεδιάσκεψη με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. 

Πρόκειται για τη δεύτερη τηλεδιάσκεψη που θα έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός με την κ. Μέρκελ και τον κ. Ολάντ, με τους οποίους είχε τηλεδιάσκεψη διάρκειας μίας ώρας προ τριών ημερών, την Πέμπτη.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις