Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Tεράστια Αεροπορική ασκήση των Ρώσων με εκτατοντάδες μαχητικά και Α/Α!

Συνολικά, περίπου 12.000 Ρώσοι στρατιώτες και 250 ρωσικά μαχητικά αεροπλάνα και ελικόπτερα συμμετέχουν στα «Τεράστια γυμνάσια επαγρύπνησης» που
ξεκίνησαν χθες και θα διαρκέσουν τέσσερις ημέρες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Ο Βλαντίμιρ Πούτιν  αποφάσισε να επιβεβαιώσει το αξιόμαχο των Αεροπορικών μονάδων και των Αντιαεροπορικών δυνάμεων, εξήγησε το υπουργείο Άμυνας, διευκρινίζοντας πως τα γυμνάσια θα διεξαχθούν στην περιοχή του «Κέντρου, μία από τις τέσσερις ρωσικές στρατιωτικές περιοχές που εκτείνεται από τον ρωσικό Μεγάλο Βορρά έως την Κασπία Θάλασσα.

Στρατηγικά βομβαρδιστικά  εξασκούνται στην εκτόξευση πυραύλων Κρουζ εναντίον επίγειων στόχων στο πεδίο βολής Πεμπόι, στη θάλασσα Κάρα, κοντά στην Αρκτική. Μονάδες εδάφους εκπαιδεύονται από την πλευρά τους στην αντιαεροπορική άμυνα κοντά στο Αστραχάν, στην Κασπία θάλασσα.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις