Προηγήθηκε μια σύντομη συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία διεκόπη, καθώς οι πολύωρες διαπραγματεύσεις του πρωθυπουργού με τους δανειστές δεν είχαν φτάσει σε μια συμφωνία που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση συζήτησης για τους υπουργούς Οικονομικών (staff level agreement).
Η αποψινή διαβούλευση αναμένεται μαραθώνια και σε κάθε περίπτωση το Eurogroup θα συνεδριάσει αύριο στις 14:00 ώρα Ελλάδος για να εκτιμήσει ξανά την όποια πρόοδο.
Πάντως το Μεγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας νωρίτερα την τελευταία πρόταση των δανειστών έκανε λόγο για «βαρβαρότητα» και «κοινωνική αδικία», χωρίς ωστόσο να κλείσει την πόρτα στη διαπραγμάτευση.
Από την πλευρά τους, ευρωπαίοι αξιωματούχοι όπως ο Γιερούν Ντάισελμπλουμ και ο Βάλντις Ντομπρόφσκις μίλησαν μετά τη λήξη του Eurogroup για μικρή πρόοδο και επεσήμαναν την ανάγκη συνέχισης των διαπραγματεύσεων μέχρι την εξεύρεση λύσης.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα
περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου