Στην… αντεπίθεση μετά το Μέγαρο Μαξίμου, πέρασε και ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του
επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν λέει την αλήθεια στο λαό, αναφερόμενος στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε τις προτάσεις των δανειστών ως ένα «χτύπημα» κατά των πιο φτωχών πολιτών, ενώ ξεκαθάρισε πως στις προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής περιλαμβανόταν αύξηση του ΦΠΑ, μεγαλύτερη από εκείνη που προβλεπόταν στις ελληνικές προτάσεις.
Όπως είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης, η πρόταση για τον ΦΠΑ είναι «βαθιά υφεσιακή». Σημείωσε, δε, ότι την Τετάρτη θα μεταβεί στο Παρίσι για να συζητήσει την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, με τον Άνχελ Γκουρία.
loading...</div>



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου