Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση Κώστα Καραμανλή για τις εξελίξεις

Για άφρονες επιλογές που εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, κάνει λόγο ο πρώην Πρωθυπουργός. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια.

Ηχηρή παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, λίγες ώρες μετά την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.





Σε δήλωσή του ο Κώστας Καραμανλής κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για "άφρονες επιλογές που εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες".

Πιο αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. 'Αφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο κ. Καραμανλής να τοποθετηθεί κατα τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις