Είναι μια κρίσιμη ώρα που απαιτεί ειλικρινή διάλογο, συνεννόηση, ένα νέο πατριωτισμό και το
ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο κόμμα συμβάλει σε αυτό, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξης Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Η ρήξη, τόνισε, δεν είναι λύση, είναι καταστροφή. Οδηγεί τη χώρα στην απομόνωση και στη φτωχοποίηση. Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μια συμφωνία που να εξασφαλίζει θετική προοπτική για την οικονομία και την κοινωνία. Μια συμφωνία που να στηρίζεται σε μεταρρυθμίσεις και όχι νέα εισπρακτικά μέτρα σε βάρος των μεσαίων και λαϊκών στρωμάτων.
«Η συγκρότηση Εθνικής Ομάδας Διαπραγμάτευσης, έστω και τώρα, μπορεί να συμβάλει στην εξεύρεση λύσης», δήλωσε επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του ΠΑΣΟΚ.
Στο ερώτημα για το εάν θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ τη συμφωνία αρκέστηκε να απαντήσει ότι δεν την γνωρίζουμε τη συμφωνία. «Δεν υπάρχει συμφωνία», είπε.
loading...</div>



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου