Στην ΚΟ των ΑΝΕΛ που συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι θα συζητηθεί η ελληνική πρόταση που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή
ΦΠΑ στα πλουσιότερα και πιο τουριστικά νησιά καθώς και περικοπές στις αμυντικές δαπάνες κατα 100 εκατ. ευρώ το 2015 και 200 εκατ. το 2016.
«Ο κ. Καμμένος δεν υπέγραψε γιατί θέλει να συζητηθούν στην Κοινοβυλευτική Ομάδα το θέμα του ΦΠΑ στα νησιά και οι αμυντικές δαπάνες και να υπάρξει συναπόφαση για την περαιτέρω στάση και θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Στην ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα οι ΑΝΕΛ να διαφοροποιηθούν και να μην ψηφίσουν, η κα Χρυσοβελώνη απάντησε: «Μην μιλάμε για υποθετικά σενάρια, και μόνο το γεγονός ότι δεν υπάρχει μία υπογραφή σε μία πρόταση, δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό που σας είπα. Έχουμε στηρίξει όλη τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης και θα περιμένουμε ο Πρόεδρος να θέσει υπόψη μας όλα τα δεδομένα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό αυτή τη στιγμή».



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου