Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΑΛΕΞΗΣ – ΤΩΡΑ: Απέκρυψε την έκθεση του ΔΝΤ ακόμα και η ίδια η Λαγκαρντ για να μας εκβιάσει να δεχθούμε την καταστροφή!

«Η έκθεση του ΔΝΤ δικαιώνει την επιλογή μας να μην αποδεχτούμε μια συμφωνία που παρακάμπτει το βασικό ζήτημα του χρέους», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε νέο διάγγελμα που απηύθυνε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/07/2015) στον ελληνικό λαό.






Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στη χθεσινή (02/07/2015) έκθεση του ΔΝΤ, που προτείνει «κούρεμα» χρέους κατά 30% και 20ετή περίοδο χάριτος για το ελληνικό χρέος: «Χθες είδαμε την έκθεση του ΔΝΤ που επιβεβαιώνει ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Η θέση τους όμως δεν παρουσιάστηκε από τους δανειστές στους πέντε μήνες που διαπραγματευόμαστε. Ο βασικός εμπνευστής του μνημονίου επιβεβαιώνει την εκτίμηση μας ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο».
Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «την Κυριακή δεν κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη, αλλά αν θα ακολουθήσουμε μια πολιτική που οδηγεί στον αργό θάνατο της οικονομίας, αν θα κόψουμε τις συντάξεις ή αν θα ενισχύσουμε την διαπραγματευτική μας δύναμη. Το “ΟΧΙ” δεν σημαίνει ρήξη με τη Ευρώπη, αλλά συνέχιση της διαπραγμάτευσης. Σας καλώ να πούμε “ΟΧΙ” στο διχασμό και στην εκστρατεία του φόβου, να αποφασίσετε για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια».
«Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες πρέπει όλοι και όλες να επιδείξουμε υπευθυνότητα, να σεβαστούμε τις αντίθετες απόψεις και ενωμένοι να δούμε το κοινό μας μέλλον», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ
http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/603007/ektakto-tsipras-peite-oxi-se-osoys-spernoyn-ton-paniko#ixzz3epqLUvWr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις