250 γρ. κουβερτουρα
250 γρ. κρεμα γαλακτος
300 γρ. τρουφα
15 γρ. γκραντ / μαρνιε
Λιωνουμε την κουβερτουρα και προσθέτουμε την κρεμα γαλακτος και το γραντ μαριε, μολις τα ανακατεψουμε καλα το βαζουμε στο ψυγειο.
μετα από μια ωρα που εχει σφηξει ι ζυζμη το βγαζουμε και με ένα κουταλακι και το κανουμε μπαλακι και το περναμε από την τρουφα που εχουμε βαλει σε ένα ταψακι για να περασουμε όλα τα μπαλακια σοκολατα [που εχουμε κανει.
Μολις τα τελιωσουμε όλα είναι ετοιμα να τα απολαυσουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου