Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΤΡΟΥΦΑΣ

ΥΛΙΚΑ
 250 γρ. κουβερτουρα
250 γρ. κρεμα  γαλακτος

300 γρ. τρουφα
15 γρ. γκραντ / μαρνιε




 ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε την κουβερτουρα  και προσθέτουμε την κρεμα  γαλακτος και το γραντ μαριε, μολις τα  ανακατεψουμε καλα   το βαζουμε στο  ψυγειο.
μετα  από  μια  ωρα  που εχει σφηξει  ι ζυζμη το βγαζουμε και  με ένα  κουταλακι και το κανουμε  μπαλακι και το περναμε από την τρουφα που εχουμε  βαλει σε  ένα ταψακι για  να περασουμε όλα τα μπαλακια σοκολατα [που εχουμε κανει.
Μολις τα τελιωσουμε  όλα είναι ετοιμα  να τα απολαυσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις