Σε επιφυλακή βρίσκεται και η χώρα μας καθώς πάρα πολλά από αυτά τα «θανατηφόρα» προϊόντα καταλήγουν στο πιάτο των Ελλήνων.
Πιο συγκεκριμένα, από τις περίπου 400.000 επιχειρήσεις , συμπεριλαμβανομένων των παραγωγών και των εμπόρων λιανικής πώλησης στη βιομηχανία τροφίμων της Τουρκίας, επίσημη άδεια διαθέτουν μόνο οι 40.000.
Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Τουρκική Ένωση Γεωπόνων δημοσίευσε μια έρευνα με τίτλο «αλλοιωμένα τρόφιμα», στην οποία καταγγέλλονται με συγκλονιστικό τρόπο, οι απίστευτες «ανθυγιεινές» μέθοδοι παραγωγής τροφίμων που χρησιμοποιούνται από τους Τούρκους παραγωγούς.
Ενώ αυτές οι αποκαλύψεις αποκαλύπτονται εκτενώς από τα μέσα ενημέρωσης καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, μια μικρή αλλά κρίσιμη λεπτομέρεια διαφεύγει της προσοχής του κοινού, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα .
www.voicenews.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου