Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Ηπειροτικο μοσχαρι


Υλικα
1/2 κιλο μοσχαρι ποντικι η  ελια
4 κρεμμυδια
 4μ πιπεριες κοκκινες
μαυρο πιπερι / αλατι
και παπρικα γλυκια

1 καυτερη  πιπερια
1  μπουκαλι  κρασι κοκκινο
Τσιγαρίζουμε  το μοσχαρι  που το εχουμε  κοψει  σε  κυβακια και προσθέτουμε το κρεμυδι της πιπεριες την καυτερη πιπερια και την παπρικα,ριχνουμε το κρασι και το βαζουμε σε γαστρα ι σε πηλινο εάν εχουμε. στον φουρνο στους 180 βαθμούς  για  δυο ωρες.










Υ.Γ. το  σερβίρουμε  με  μακαρονακι  η με ρυζακι, ακομα και με πουρε.  ακομα μπορούμε να το σερβίρουμε και σε μπουφε,τηλιγουμε την κάθε μπουκιτσα κρεατος με μπεικον  και το καρφώνουμε με οδοντογλυφιδα σε μπουκιτσα ψωμι ι σε ντοματακι.  καλη σας επιτυχια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις