Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΦΡΟΥΤΑΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
ΑΥΓΑ
ΑΛΑΤΙ/ΠΙΠΕΡΙ




ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζουμε  της πατατες μετα  τα  λουκανικα και  χτυπάμε  τα  αυγα  και  τα  ριχνουμε  μεσα, μολις  ψηθουν  από την  μια  μερια  τα γυρναμε  με  την  βοηθεια  ενός  πιατου  και  το ψηνουμε  και  από την άλλη  πλευρα. τα  υλικα  τα βαζουμε  αναλογα  της  μεριδες  που θελουμε. πανευκολη συνταγή  και  γρυγορη,  καλη  σας  ορεξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις