Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

«Βουτιά» 30χρονου από το μπαλκόνι... Αιτία ο πεθερός του;

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει λογομαχία γαμπρού με πεθερό στη Λάρνακα - «Επάνω» στο καβγά ο 30χρονος έπεσε από το μπαλκόνι - Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο


Η έντονη λογομαχία που είχαν πεθερός και γαμπρός είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να πέσει από το μπαλκόνι διαμερίσματος στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η Cyprus Times, ο 30χρονος τις τελευταίες ημέρες είχε διαφορές με τη σύζυγό του και καβγάδιζαν, κάτι που έγινε και σήμερα το απόγευμα. Στο διαμέρισμα έφθασε ο πατέρας της συζύγου ο οποίος άρχισε να καβγαδίζει με το γαμπρό του. Όταν τα αίματα «άναψαν» ο πεθερός φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βρίσκονται ενώπιον των αρχών, να έσπρωξε το 30χρονο με αποτέλεσμα να πέσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον 30χρονο τραυματία στο νοσοκομείο Λάρνακας.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για ατύχημα ή όχι.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις