Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: Κλίντον και Ομπάμα κατηγορεί ο Τραμπ για την αστάθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη Γαλλία μετά την πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια αλλά και στην Τουρκία για την απόπειρα του στρατιωτικού πραξικοπήματος.

«Θέλω να εκφράσω την πλήρη μου στήριξη στους Γάλλους πολίτες και θρηνώ για τις απώλειες της Γαλλίας ως έθνος» δήλωσε ο Τραμπ κατά την έναρξη της ομιλίας του με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητάς του αντιπροέδρου του Μάικ Πενς.
«Και η Τουρκία, τόσοι πολλοί φίλοι στην Τουρκία, καλοί, θαυμάσιοι άνθρωποι (…). Πολλή αγωνία την νύχτα που πέρασε. Όμως μπορούμε να ελπίζουμε ότι όλα θα διευθετηθούν» πρόσθεσε ο μεγιστάνας.
Ο Τραμπ στη συνέχεια κατηγόρησε την αντίπαλό του του Δημοκρατικού Κόμματος στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο, Χίλαρι Κλίντον, όπως επίσης τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για την επιδείνωση της κατάστασης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. «Η Μέση Ανατολή είναι σήμερα περισσότερο ασταθής από ποτέ. Η κατάσταση δεν ήταν ποτέ έτσι. Εκτός ελέγχου» υπογράμμισε.
«Είμαστε μάρτυρες ασύλληπτων φρικιαστικών ενεργειών (…). Και αυτό θα εντείνεται όλο και περισσότερο. Έχουμε ανάγκη από ισχύ, έχουμε ανάγκη από νόμο και τάξη» σημείωσε ο δισεκατομμυριούχος.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις