Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Νίκαια: «Φύλλο και φτερό» το σπίτι του δράστη (Photos)

Τουλάχιστον 84 νεκρούς, μεταξύ των οποίων αρκετά παιδιά, και δεκάδες τραυματίες, άφησε πίσω του ο μακελάρης της Νίκαιας, ο Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ, το σπίτι του
οποίου ερεύνησαν οι γαλλικές αρχές προκειμένου να τον ταυτοποιήσουν και να βρουν περισσότερα στοιχεία για τη δράση του.
Εικόνες από την έφοδο στο διαμέρισμα του δράστη της πολύνεκρης επίθεσης στη Νίκαια, Μοχάμεντ Λαουαιέζ Μπουλέλ, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter η δημοσιογράφος του AFP, Catherine Marciano.


View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
L'appartement du terroriste présumé de Nice passé au peigne fin ce matin

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που το φορτηγό πέφτει πάνω στο πλήθος και τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί!

Συγκλονιστικές στιγμές από την επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας η οποία στέρησε τη ζωή σε 84 άτομα κατέγραψε μια πολίτης με το κινητό της. Οπως είχε ήδη γίνει γνωστό ο οδηγός του φορτηγού είχε ανοίξει πυρ πριν σκοτωθεί από την αστυνομία. Στο βίντεο ακούγονται ολοκάθαρα οι πυροβολισμοί της αστυνομίας για να σταματήσει το φορτηγό καθώς και οι κραυγές αγωνίας διάφορων ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο της επίθεσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις