Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Κρατήθηκε στη ζωή ενώ οι γιατροί του έδιναν λίγες ημέρες, μόνο για να δει το παιδί του να γεννιέται (Video)

Είναι από τις ιστορίες που η ανθρώπινη θέληση και η δίψα για ζωή ξεπερνά κάθε όριο και κάνει τους γιατρούς να σκίσουν τα πτυχία τους.

Ο Κάγκνει Ουένκ διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Είχε αφόρητους πονοκεφάλους, έχανε την όραση και την ακοή του, λιποθυμούσε ξαφνικά και βαθιά μέσα του γνώριζε πως το τέλος πλησιάζει.
Εισήχθη στο νοσοκομείο για θεραπεία. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάσταση του δε σηκώνει ούτε ίχνος αισιοδοξίας. Ο Ουένκ μπήκε τρεις φορές στο χειρουργείο. Και τις 3 επέζησε από θαύμα. Μόλις τελείωσε το χειρουργείο η ιατρική ομάδα ανακοίνωσε σε αυτόν και την έγκυο γυναίκα του πως ήταν ζήτημα ημερών.
Και όμως οι μέρες περνούσαν και ο Ουένκ έδειξε μια απίστευτη θέληση για ζωή. Μπορεί να σχοινοβατούσε ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο, μπορεί να είχε χάσει ολικά την όραση του, αλλά ζούσε. «Δεν θα σε αφήσω πριν δω το παιδί μας να γεννιέται» ψιθύριζε στη σύζυγο του.
Και έζησε και είδε το παιδί του να γεννιέται και το πήρε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αγκαλιά του φορώντας μαύρα γυαλιά. Πλέον οι γιατροί αποφάσισαν να αλλάξουν θεραπεία αφού δεν μπορεί να αντέξει και 4ο χειρουργείο στον εγκέφαλο. Ήδη ο Ουένκ έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες και παλεύει να δει το παιδί του να μεγαλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις