Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Σκάνδαλο στο υπουργείο Εργασίας με κονδύλια για ανέργους!

«Καρατόμησαν» τη γ.γ. που είχε καταγγείλει ότι τα λεφτά για τους ανέργους πάνε σε «κολλητούς»!


Απίστευτη λογική: Απομακρύνεται η Δ. Χαλικιά από τη θέση της γ.γ. ως «υπεύθυνη του δημοσιεύματος» για την κατασπατάληση κονδυλίων που προορίζονταν για την επιδότηση ανέργων

Την ώρα που η ανεργία μαστίζει την ελληνική κοινωνία, το «ΘΕΜΑ» αποκαλύπτει μια απίστευτη υπόθεση κακοδιαχείρισης δημοσίου χρήματος, που μάλιστα προορίζεται για την πλέον ευάλωτη κοινωνική ομάδα, αυτή των ανέργων. 

Πρόκειται για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει με τις καταγγελίες της γενικής γραμματέως Δήμητρας Χαλικιά κατά της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου για απευθείας αναθέσεις με αυτεπιστασία προγραμμάτων κατάρτισης ανέργων, προκλητική εύνοια στα μεγάλα ΚΕΚ και φωτογραφικούς διαγωνισμούς. 

Το θέμα έχει φτάσει μέσω επιστολών, καταγγελιών και διαμαρτυριών κυβερνητικών στελεχών και στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο, προς το παρόν τουλάχιστον, παρακολουθεί αμέτοχο. 

Το πλέον απίστευτο όμως είναι ότι μετά την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος απομακρύνεται από τη θέση της η γ.γ. του υπουργείου ως «υπεύθυνη για το δημοσίευμα».

Το θέμα έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις. Χαρακτηριστικά είναι τα tweet του πρώην υπουργού Γιάννη Βρούτση: «Ηθική ΣΥΡΙΖΑ: όποιος τολμήσει να μιλήσει αποπέμπεται! Από τον Βουδούρη, στην Χαλικιά μετά τις αποκαλύψεις για αδιαφάνεια! Φανταστείτε να με κατήγγειλε επί ΝΔ ο γ.γ. μου για απευθείας αναθέσεις με τα χρήματα ανέργων τι θα γινόταν!». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις