Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Στο φως γυμνές φωτογραφίες της Εύας Μπράουν - Άκρως απόρρητο φωτογραφικό υλικό της συντρόφου του Χίτλερ στην Bild (Photos)

Φωτογραφίες που δεν είχαν δει ποτέ ως τώρα τη δημοσιότητα της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ, Εύας Μπράουν, ισχυρίζεται ότι βρήκε Αυστριακός συλλέκτης.
Στις φωτογραφίες φαίνεται η Εύα Μπράουν ή κάποια που της μοιάζει, να ποζάρει γυμνή.
Οι ιστορικοί εμφανίζονται, ωστόσο, διχασμένοι… Ο συλλέκτης, που μίλησε με τον όρο ότι θα δημοσιοποιηθεί μόνο το όνομά του, είπε στην γερμανική εφημερίδα Bild: «Μελέτησα όλες τις φωτογραφίες της Εύας Μπράουν που μπόρεσα να βρω. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι είναι εκείνη».
Ο 30χρονος Bernard S. δήλωσε παράλληλα ότι αγόρασε τις φωτογραφίες από τον Stefan Kreuzmayr, που έχει κατάστημα με αντίκες στο Σάλτσμπουργκ. «Μια γυναίκα μπήκε στο κατάστημά μου περίπου πριν εννέα χρόνια. Είχε ένα ολόκληρο κουτί με φωτογραφίες. Όλες από κάποιο παλιό σπίτι που κληρονόμησε. Βρήκε τα πράγματα στη σοφίτα και σκέφτηκε ότι μπορεί να επρόκειτο για την Εύα Μπράουν» είπε ο Stefan Kreuzmayr στην ίδια γερμανική εφημερίδα.


Στη μία φωτογραφία η «Εύα» εμφανίζεται με τα χέρια πίσω από το κεφάλι της, εντελώς γυμνή. Στην άλλη, μπαίνει χωρίς μαγιό στη λίμνη κάπου στα βουνά.
 «Σε μια απομονωμένη ακτή στην λίμνη Βόλφγκανγκ. Αύγουστος 1943» γράφει από πίσω μια φωτογραφία. «Ένα κλικ. Μια υπέροχη μέρα στη Μαύρη Λίμνη» γράφει από πίσω η δεύτερη.
O Giebelstadt Darmstadt φέρεται να αναγνώρισε την Εύα Μπράουν στις φωτογραφίες. Κάτι, το οποίο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς ο ιστορικός πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο.
Τον Αύγουστο του 1943, όταν τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες, η Εύα Μπράουν ζούσε σχεδόν αποκλειστικά στην εξοχική κατοικία του Χίλτερ Berghof. Η μία λίμνη απέχει από αυτό το σπίτι 59 χιλιόμετρα ενώ η δεύτερη 72χλμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις