Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Tι είπαν στη συνάντηση τους Αλ. Τσίπρας- Ν. Αναστασιάδης για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στην Ελβετία για το Κυπριακό, ενημέρωσε σήμερα ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.
Οι δύο άνδρες αντάλλαξαναπόψεις ενόψει των διαπραγματεύσεων, που θα γίνουν στην Ελβετία από την Κυριακή μέχρι και τις 22 του μηνός.

Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα και σε αυτή παρευρίσκετο και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ το βράδυ θα δεχθεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.




Αύριο, ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους αρχηγούς των υπόλοιπων ελληνικών κομμάτων.

Τον Κύπριο πρόεδρο συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις