Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ - ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2017



"σωματογραφική" της Trina Merry  http://www.trinamerry.com
                                                               (από τον Θωμά Γαζή)

                                                        ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!


Το 2017 μπορεί να αποδειχθεί μια "κομβική" χρονιά για σας τους Ταύρους. Ίσως φέρει ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή, αλλαγές οι οποίες μακροπρόθεσμα θα αποδειχθούν ευεργετικές για σας. Δύο σημαντικοί πλανήτες, ο Δίας και ο Κρόνος, θα βρεθούν φέτος σε καθοριστικούς τομείς του ωροσκοπίου σας, οι οποίοι σχετίζονται με τον βαθύτερο ψυχισμό σας, 
με τις στενές σας σχέσεις και τις κάθε είδους εξαρτήσεις σας (αισθηματικού, οικονομικού χαρακτήρα κ.λ.π.). Αναμένεται να δημιουργηθούν ισχυρές ζυμώσεις σε αυτούς τους χώρους. Πολλά πράγματα μέσα σας θα αλλάξουν και αυτές οι εσωτερικές σας αλλαγές θα έλξουν στη ζωή σας και κάποια αντίστοιχα εξωτερικά γεγονότα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Μαίου, μια και εσείς επηρεάζεστε έντονα από τον Πλούτωνα (που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά απέναντι σας). ΄Ενα από τα βασικά αιτήματα της καινούργιας χρονιάς είναι να απαλλαγείτε από πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που έχουν φθαρεί, να κλείσετε τα φαντάσματα του παρελθόντος στο ντουλάπι και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή σας, πιο υγιή και δημιουργικό.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στη διάρκεια αυτής της χρονιάς θα συμβούν τρεις σχετικά δυσαρμονικές απέναντι στο ζώδιο σας εκλείψεις (μία Σεληνιακή στις 11 Φεβρουαρίου τον Λέοντα. Άλλη μία Σεληνιακή έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και τέλος μία Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στο ζώδιο του Λέοντα). Οι εκλείψεις αυτές δεν είναι απαραίτητο να λειτουργήσουν αρνητικά για σας. Θα φέρουν όμως κάποια πράγματα που δεν αγαπάτε ιδιαίτερα όπως διάφορες αλλαγές, μια γενικότερη αστάθεια στις συναλλαγές σας και πιθανές εντάσεις στις επαφές σας με κάποια πρόσωπα "κλειδιά" για σας. Αν κινηθείτε όμως προσεκτικά, ώριμα και έξυπνα μπορεί ακόμη και να επωφεληθείτε από αυτές τις εκλείψεις!



                                        Επαγγελματικά - Οικονομικά

Εξαιρετικές προοπτικές ανοίγονται φέτος για σας σε αυτούς τους δύο τομείς! Όπως εξηγήσαμε, το γενικότερο αστρολογικό κλίμα είναι ήδη καλό αλλά επιπρόσθετα σχηματίζεται τώρα και ένας πολύ ευνοικός οιωνός για τα επαγγελματικά σας: ο Δίας - ο θεωρούμενος σαν ο πιο τυχερός πλανήτης - θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί την εργασία και την παραγωγή (και έμμεσα τα οικονομικά). Επομένως αναμένεται να φέρει θετικά γεγονότα και εξελίξεις εκεί. Από το φθινόπωρο και μετά ο Δίας μπαίνει στον τομέα του ωροσκοπίου σας που εκπροσωπεί τις επαγγελματικές σας συνεργασίες! Θα ανοίξει τους ορίζοντες σας και θα σας φέρει σημαντικές καινούργιες ευκαιρίες (ειδικά αν συνεργαστείτε με άτομα εμπιστοσύνης).

Αν και ξεκινάει πολύ δυναμικά η χρονιά για σας, φαίνεται να "ξεφουσκώνει" ενεργειακά από το Φεβρουάριο και έπειτα. Έτσι, μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να συναντάτε συχνά στείρες συνθήκες γύρω σας, δυσκολίες στις συναλλαγές σας και συχνά "πισωγυρίσματα". Δεν αποκλείεται βέβαια να πετύχετε κάποια σημαντικά πράγματα τότε αλλά μέσα από πολύ σκληρή και εντατική δουλειά και μέσα από μια "επιστημονικού επιπέδου" μεθόδευση κινήσεων! Από τον Ιούνιο τα δεδομένα γίνονται πολύ πιο ευνοικά για σας και τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε ανοδική πορεία!

Μετά τις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα μπει στο διαμετρικά αντίθετο σας ζώδιο του Σκορπιού και θα ανοίξει "γέφυρες" για σας. Θα δημιουργήσει καινούργιες ζωτικές ισορροπίες και γόνιμες επαφές και θα οδηγήσει τις υποθέσεις σας σε τροχιά άνθισης . Η περίοδος είναι κατάλληλη τότε για να συνεργαστείτε, για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και για να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Φροντίστε πάντως να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά τις εξαιρετικά ευνοικές επιρροές που θα σας στείλει ο Ιανουάριος (έξι ολόκληροι πλανήτες θα κινούνται τότε σε αρμονικές απέναντι στο δικό σας ζώδιο τροχιές - ειδικά στο διάστημα 8 - 19 Ιανουαρίου). Κάποια καινούργια γόνιμα  δεδομένα αναμένεται να προκύψουν στο συγκεκριμένο μήνα, οι συνθήκες θα γίνουν πιο ευνοικές για σας και ίσως καταφέρετε να υλοποιήστε ένα σημαντικό σας σχέδιο (ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Μαίου).

Για να έχετε πάντως περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας την καινούργια χρονιά στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και διαπραγματεύσεις φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τα εξής διαστήματα: από  13 Ιανουαρίου ως 7 Φεβρουαρίου (θα είναι ιδιαίτερα αρμονικός απέναντι σας ο πλανήτης του εμπορίου και των συναλλαγών, ο Ερμής). Πάρτε επίσης πρωτοβουλίες στο διάστημα 17 Μαίου - 6 Ιουνίου, που ο φτεροπόδαρος θεός θα βρίσκεται μέσα στο δικό σας ζώδιο.  Αντίθετα, κινηθείτε προσεκτικά στα διαστήματα γύρω στις 10 Απριλίου και 5 Σεπτεμβρίου - ο Ερμής θα είναι ανάδρομος τότε και θα σχηματίζει ταυτόχρονα κρίσιμες όψεις με το ζώδιο σας.

Στον οικονομικό τομέα, τυχόν κοινόχρηστα χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία που κατέχετε από κοινού με τρίτα πρόσωπα (δάνειο, κληρονομιά, επιτροφές κ.λ.π.) μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν δυσανάλογα στο πρώτο μισό της χρονιάς. Ο αυστηρός Κρόνος στον σχετικό τομέα του ωροσκοπίου σας σας ζητάει να κινηθείτε ώριμα, ρεαλιστικά και αποφασιστικά στους συγκεκριμένους τομείς. Θα πρέπει να είσαστε σε εγρήγορση και να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις απέναντι σε κάθε ενδεχόμενο που μπορεί να προκύψει. Διαφορετικά, αν υποτιμήσετε τις καταστάσεις υπάρχει ο κίνδυνος να υποστείτε  ζημιές και απώλειες. Πάνω απ' όλα, χρειάζετε να δείξετε υπομονή φέτος και να κινηθείτε μεθοδικά. Στο δεύτερο μισό της χρονιάς ίσως καταφέρετε να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα σας, έστω και μέσα από αργές, βασανιστικές διαδικασίες.


                                                                  Αισθηματικά

Το 2017 μπορεί να εξελιχτεί σε μία από τις πιο ερωτικές χρονιές της ζωής σας! Στο μεγαλύτερο διάστημα του θα δέχεστε ευνοϊκές επιδράσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις σε όλους γενικά τους τομείς. Θα ανέβει, έτσι, η ψυχολογία σας, θα γίνετε πιο κοινωνικοί και ανοικτοί απέναντι στους άλλους ανθρώπους ενώ θα χειριστείτε πιο ώριμα ζητήματα της καρδιάς. Όλα αυτά τα θετικά στοιχεία θα εξαργυρωθούν με επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Φέτος ο έρωτας υπόσχεται να μη σας απογοητεύσει, αλλά να σας δείξει την καλή του πλευρά. Αν είσαστε ελεύθεροι, κάποιες τυχερές περιστάσεις μπορεί όντως να φέρουν κοντά σας τη δίδυμη ψυχή σας! Αν είσαστε ήδη δεσμευμένοι, η επαφή σας με το σύντροφο σας θα γίνει πιο αληθινή, αυθόρμητη, καλοπροαίρετη και ενδιαφέρουσα.

Εξαιρετικά ερωτικός διαγράφεται για σας ο φετινός Ιανουάριος! Και αυτό γιατί στη διάρκεια του οι δύο πλανήτες που συνθέτουν το αρχετυπικό ζευγάρι του έρωτα - η Αφροδίτη και ο Άρης - θα παρελαύνουν αμφότεροι - και ταυτόχρονα - σε έναν εξαιρετικά συναρπαστικό και απελευθερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας! Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να περάσει τότε στη ζώνη των παρτενέρ!

Από το Φεβρουάριο το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει και οι ερωτικές σας υποθέσεις σα να μπαίνουν σε ένα ομιχλώδες τοπίο. Κάποια αδιέξοδα αλλά και μια σειρά από "πισωγυρίσματα" μπορεί να χαρακτηρίσουν την ερωτική σας ζωή στη συγκεκριμένη περίοδο (και ειδικά στο τετράμηνο Φεβρουαρίου - Μαίου, που η Αφροδίτη - ο πλανήτης που σας κυβερνάει - θα κινείται μέσα σε έναν τομέα "αναδρομής" του ωροσκοπίου σας). Δεν αποκλείεται να προκύψει τότε και κάποιος πλατωνικού χαρακτήρα έρωτας για σας, που παρόλη τη δική σας επιθυμία θα παραμένει στο αόρατο πεδίο και δεν θα "καταναλώνεται".

Aπροσδόκητες συναρπαστικές εξελίξεις ίσως προκύψουν στο διάστημα 15 -28 Απριλίου (ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Μαίου) αλλά οι εξελίξεις αυτές μπορεί τελικά να αποτελέσουν μία μικρή όαση στη γενικότερη ερωτική "ξηρασία" που ενδέχεται να επικρατήσει στο τετράμηνο Φεβρουαρίου - Μαίου (αν και το Μάιο θα αρχίσετε να δέχεστε τα πρώτα ενθαρρυντικά μυνήματα).

Το φετινό καλοκαίρι θα φέρει μαζί του εξαιρετικά ευνοικές επιρροές για σας! Ζωηρά καρδιοχτύπια αλλά και πικάντικες ερωτικές περιπέτειες φαίνεται να σας περιμένουν ειδικά στο διάστημα 7 Ιουνίου - 5 Ιουλίου, που η πλανεύτρα Αφροδίτη θα παρευλαύνει στο ζώδιο σας και θα σας στέλνει με τον σκανταλιάρη φτερωτό γιο της ατέλειωτες δέσμες ερωτικών βελών. 

Και φυσικά καυτό διαγράφεται το διάστημα από τις 10 Οκτωβρίου και έπειτα, που ο ευεργετικός πλανήτης Δίας θα μπει στον τομέα "σχέση" του ωροσκοπίου σας! Θα βρεθείτε τότε ερωτικά σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με ένα πρόσωπο που μπορεί να μπει στη ζωή σας και να παραμείνει μόνιμα εκεί. 

Θωμάς Γαζής
Copyright: Θωμάς Δ. Γαζής
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Θωμάς Γαζής "αστρολογεί" για πάνω από δύο δεκαετίες. Επιμελήθηκε για πολλά χρόνια τις αστρολογικές προβλέψεις των περιοδικών "Γυναίκα" και "Τηλέραμα", ενώ έχει συνεργαστεί με το "¨Αστρα και Όραμα" και πολλά ακόμη ελληνικά αστρολογικά περιοδικά. Άρθρα του έχουν φιλοξενηθεί σε κορυφαία αμερικάνικα, ιταλικά και ισπανόφωνα αστρολογικά περιοδικά και ιστότοπους. Έχει παραστεί σαν ομιλητής - εκπροσωπώντας πάντα την Ελλάδα - σε δεκάδες κορυφαία αστρολογικά συνέδρια ανά τον πλανήτη.

Η σελίδα Facebook του Θωμά Γαζή  
Το ιστολόγιο του Αστρολογία με Α κεφαλαίο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις