Μόλις ενημερώθηκα Αλέκση ότι τον Δεκέμβριο που έσπασες το ρεκόρ …
φορομπιξιμότητας κατάφερες και μάζεψες μόλις 5.100.000.000 ευρώ! Τα οποία προφανώς και θα τα βάλετε στον -δήθεν- Αριστερό σας κώλο!
Υπολογίζω ότι αν με άκουγες και μείωνες τους φόρους και τα τέλη, θα μάζευες πάνω από 12.000.000.000 ευρώ! Τα οποία φυσικά θα τα δώσετε όοοολα στα κοράκια και θα εξανεμιστούν! Από τώρα λοιπόν και μέχρι τον Ιούνιο, θα μαζέψεις το τρίτο και το μακρύτερο, γιατί δεν είναι κάθε μήνας Χριστούγεννα τρισμέγιστη δήθεν Αριστεράντζα! Και θα κληθείς τον Ιούνιο να πληρώσεις μια τεράστια δόση στους Δανειστές, ύψους 7.500.000.000 ευρώ! Τα οποία δεν θα τα έχεις και θα αναγκαστείς να καθίσεις ακόμη μια φορά στα τέσσερα! Δηλαδή τι στα τέσσερα! Στα οκτώ θα καθίσεις ! Και η ζωή συνεχίζεται περιμένοντας έναν «φλώρο» κι έναν «μπούλη» πότε θα πάψουν να κάνουν τα Γιουσουφάκια στον Σόιμπλε και στον Ερντογάν!
Και στο μεγάλο ποτάμι, άξαφνα ζωντάνεψε ο «τίγρης» ο Αρκάν κι έρχεται καταιγίδα (αλήθεια, θυμάσαι ρε Φίλη όταν σας έγραφα ότι αυτός δεν πέθανε ποτέ και γελούσατε;)!
Τρεις μέρες μείνανε που θα ξεκινήσουν οι βαρβάτες μπάτσες Αλέκση και όταν βρω χρόνο θα στα γράψω ΞΑΝΑ ένα προς ένα! Τρεις μέρες … και μετά αρχίζει η κλοτσοπατινάδα!!!
Αντε, όπως σου είπα και πριν δέκα μέρες καλοφάγωτη η τελευταία μπάζα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου