Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: «Πως τον βρήκα νεκρό»

‘’Ήταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος και καλό αφεντικό’’ έλεγε μέχρι και την ημέρα που πέθανε ο σωματοφύλακας του Χίτλερ Ρόχους Μις.
Ο Μις, ήταν ο τελευταίος αυτόπτης μάρτυρας των τελευταίων στιγμών του ηγέτη των Ναζί. Συγκεκριμένα, ήταν αυτός που βρήκε νεκρούς τον Χίτλερ και την σύντροφο του Εύα Μπράουν, αφότου αυτοκτόνησαν σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο με τα Σοβιετικά στρατεύματα να βρίσκονται μερικά μέτρα μακριά.

Ένα νέο βιβλίο π


ου περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του Χίτλερ εκδόθηκε στα αγγλικά και περιγράφει ακόμα και τη στιγμή που ο Ρόχους Μις, βγήκε τον Χίτλερ και την Έυα Μπράουν νεκρούς.
O  Ρόχους Μις την ημέρα του γάμου του
Το βιβλίο γράφει με λεπτομέρειες τις εικόνες που περιέγραψε ο Μις σχετικά με το θάνατο του Χίτλερ και της Εύα Μπράουν.
‘’Πρώτα αντίκρισα την Εύα’’ είπε.  ‘’Καθόταν με τα πόδια πεσμένα και το κεφάλι προς τον Χίτλερ’’…. Τα παπούτσια της ήταν κάτω από τον καναπέ… Κοντά στον νεκρό της Χίτλερ. Τα μάτια του ήταν ορθάνοιχτα και το κεφάλι του είχε πέσει ελαφρώς μπροστά..
O σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ, Ρόχους Μις, πέθανε σε ηλικία 96 ετών, στο Βερολίνο το 2013 μετά από μια σύντομη περιπέτεια υγείας, και μέχρι την τελευταία του μέρα έλεγε ότι ένιωθε περήφανος για την παρουσία του δίπλα στον Χίτλερ τον οποίο αποκαλούσε «αφεντικό».
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις