Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Νεκρή βρέθηκε η 36χρονη αισθητικός Μαρία Ιατρού

Μέσα στο αυτοκίνητό της, στο βυθό του Αμβρακικού εντοπίστηκε νεκρή η αισθητικός Μαρία Ιατρού είχε εξαφανιστεί ξημερώματα
της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε.
Οδηγούσε ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709. Προορισμός της ήταν η Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το όχημα βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος Αμφιλοχίας και στη θέση του οδηγού βρισκόταν το πτώμα μιας γυναίκας. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας διερχόμενος μοτοσικλετιστής είδε την πινακίδα του οχήματος και θραύσματα του προφυλακτήρα στο οδόστρωμα και ειδοποίησε την αστυνομία και το λιμενικό που εντόπισαν το αυτοκίνητο.
/////////

Στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Γεώργιος Αμφιλοχίας βρέθηκε βυθισμένο το αυτοκίνητο της 36χρονης Μαρίας Ιατρού. Ιδιώτης δύτης που βούτηξε στη θάλασσα διαπίστωσε πως στη θέση του οδηγού βρισκόταν η αισθητικός η οποία είχε εξαφανιστεί στις 17 Απριλίου από το Λουτράκι.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος και της σορού. Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η 36χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις