Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Δώστε εντολή έρευνας για τουρκική κατασκοπεία εντός του Ελληνικού εδάφους.

Η κατασκοπεία στα ελληνικά νησιά και στην Αθήνα  έχει κτυπήσει κόκκινο . Η Τουρκία έχει ενεργοποιήσει ένα μικρό στρατό κατασκόπους της εδώ και καιρό και όχι μόνο ,
έχει αναπτύξει τακτικές παραπλάνησης της δικής μας αντικατασκοπείας .
 Όπου Τέμενος και ένα πιθανό διοικητήριο και οπλοστάσιο , όπως στην περίπτωση στο Τέμενος του μειονοτικού οικισμού της Ηλιόπτερας Ξάνθης, στην πεδινή περιοχή, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 όπλα διαφορετικού διαμετρήματος … ακόμα ψάχνουμε τι και πως .
Ο λόγος που έως σήμερα δεν κτύπησε το Ισλαμικό Κράτος ISIS στην Ελλάδα είναι ότι αποτελεί γιαυτό πύλη εισόδου στην Ευρώπη . Μια Πύλη που δεν θα ήθελε να κλείσει αφού σε περίπτωση τρομοκρατικού κτυπήματος θα λαμβανόταν αυστηρά μέτρα ελέγχου .
 Όμως, η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Τούρκου Προέδρου  Ταγίπ Ερντογάν «Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα σημείο της Γης, δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους», άνοιξε το δρόμο  για  πόλεμο πολιτισμών .
Τι σημαίνουν όλα  αυτά και πως συνδέονται μεταξύ τους ;
Ότι ,  το ενδεχόμενο προβοκάτσιας είναι περισσότερο από ποτέ πιθανόν με στόχο για παράδειγμα τον Τουρισμό .
Όταν η Τούρκικη κατασκοπεία στην Ελλάδα «κλειδώσει» τον έλεγχό της , τότε θα δοθεί η εντολή για αποσταθεροποίηση με την πρόκληση επεισοδίων , με πρώτο ,  επεισόδια με μουσουλμάνους μετανάστες στην Αθήνα.
Θα ακολουθήσει επίθεση σε Τζαμί , τάχα μου για αντίποινα και την συνέχεια την φαντάζεστε

Τι θα κάνετε σε ένα τέτοιο πιθανό πλέον σενάριο , θα βγάλετε στρατό στους δρόμους  ;
Μια τέτοια αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα , εξυπηρετεί πλέον πολλούς σκοπούς … στο εξωτερικό αλλά , και στο εσωτερικό .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις