Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ... ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ «ΕΝΕΡΓΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ!

Ενεργός σε δράσεις του «χώρου» διαβιουσε στην κατάληψης της Καλλιδρομίου, και συμμετείχε στην επίθεση κατά Αστυνομικών στα Προσφυγικά, ο συλληφθείς 28χρονος Πακιστανός.



Με τη σε βαρος το ποινική δικογραφία για συμμετοχή σε ομάδα αντιεξουσιαστών οι οποία επιτέθηκε κατά αστυνομικών δυνάμεων (31/10 2016), στα προσφυγικά της Λ. Αλεξάνδρας, συνελήφθη ο 28άχρονος Πακιστανός.

Προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η ποινική δικογραφία σε βάρος του 28άχρονου Πακιστανού, περιλαμβάνει διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 28άχρονος υπήκοος Πακισταν ταυτοποιήθηκε ότι συμμετείχε στην ομάδα των αντιεξουσιάτων που πραγματοποίησε επιθέσεις κατά των Αστυνομικών που είχαν διαταχθεί σε μέτρα τάξης, στα Προσφυγικά στους Αμπελόκηπους, ενώ επιτέθηκαν σε δικυκλιστή της Ασφάλειας και διέλυσαν σε υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα.

Η δικογραφία, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

nantiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις