Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά!


Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά!


 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά και στο πλαίσιο του προγράμματος SAFE (Sustainable Alliance for missing Children in Greece), σας καλεί την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 10:00π.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο...

 

 «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά και στο πλαίσιο του προγράμματος SAFE (Sustainable Alliance for missing Children in Greece), σας καλεί την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 10:00π.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο σε Ημερίδα με θέμα:
«Οι Εξαφανίσεις παιδιών στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δράσεις και πρωτοβουλίες για την πρόληψη και αντιμετώπιση του φαινομένου».
Κατά τη διάρκεια της Συνάντησης, θα παρουσιαστούν: 
  • Στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
  • Στατιστικά στοιχεία στην Ελλάδα από την Ελληνική Αστυνομία
  • Τα διεθνή στατιστικά στοιχεία  (International Center for Missing and Exploited Children & GLOBAL MISSING CHILDREN NETWORK)
  • Το έργο SAFE (Sustainable Alliance for missing Children in Greece), οι στόχοι και οι δράσεις του
  • η παρουσίαση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού που τίθεται στη διάθεση κάθε παιδιού θύματος εξαφάνισης από τον Οργανισμό, τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς (ΕΛ.ΑΣ., Π.Σ., Λ.Σ. κ.λ.π.)
καθώς και τις πιστοποιημένες εθελοντικές ομάδες (Ε.Ο.Δ., Σαμαρείτες Ερυθρού Σταυρού κ.λ.π.)

Την εκδήλωση, με την παρουσία τους, θα τιμήσουν οι αρμόδιοι θεσμικοί φορείς, που δραστηριοποιούνται στον Τομέα των Εξαφανίσεων Ανηλίκων καθώς και τα μέλη του AMBER ALERT HELLAS.

Τέλος, θα έχουμε μαζί μας, τους μικρούς μαθητές από τη «Λιλιπούπολη», οι οποίοι θα παρακολουθήσουν ένα παραμύθι με θέμα τις Εξαφανίσεις και θα ζωγραφίσουν λουλούδια «Μη με Λησμόνει»!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις