Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Κοινή φιέστα ΓΣΕΕ με Τσακαλώτο, Στουρνάρα … Κάλεσμα σε κινητοποίηση ενάντια σε αυτή την πρόκληση (Τρίτη 13/06)

Η ξεπουλημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ στο μεγάλο κεφάλαιο, στις κυβερνήσεις, στους τραπεζίτες και στις αντιλαϊκές πολιτικές ξαναχτύπησε! 


Εν μέσω των ψήφισης των νέων αντιλαϊκών προαπαιτούμενων στην Βουλή το ΙΝΕ –ΓΣΕΕ με ευθύνης της ΓΣΕΕ διοργανώσει μια άθλια φιέστα- ημερίδα, την Τρίτη 13 Ιουνίου με θέμα: «Η 2η αξιολόγηση και η προοπτική της οικονομίας» με συνομιλητές τους: Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιάννη Στουρνάρα, Κωστή Χατζηδάκη και Φίλιππο Σαχινίδη!

Η ηγεσία της ΓΣΕΕ αφού συνάντησε το ΔΝΤ, την τρόικα, τα τεχνικά κλιμάκια, τώρα συνδιοργανώνει εκδηλώσεις με τις δυνάμεις του αστικού πολιτικού συστήματος και με τον εκπρόσωπο της ΕΚΤ και των τραπεζών.

Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό καλεί στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν Σωματεία, Εργατικές Συλλογικότητες και Συνδικαλιστές στον χώρο της εκδήλωσης την Τρίτη 13 Ιούνη 2017 και ώρα 9.30 π.μ (έξω από το ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη – Βασιλίσσης Σοφίας και Μέρλιν , Αθήνα).

Καλούμε όλα τα αγωνιστικά συνδικάτα, τις συλλογικότητες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία να μην επιτρέψουν αυτή την πρόκληση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις