Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη : Έχουμε τους Τούρκους «καβάλα»…Φώναζαν οι Χειριστές μας των Μαχητικών μας στον ασύρματο…Εντολές ! (Έλα μου ντε)

Μια σοβαρότατη αποκάλυψη κάνει το Veteranos.gr που δείχνει οτι ενώ έχουμε τις δυνατότητες ,την εμπειρία αλλά και τον δυναμισμό δυστυχώς για μια ακόμη φορά οι Εντολές που Περιμένουν οι Ιπτάμενοι Χειριστές των Μαχητικών μας δεν ήρθαν ,αλλά ούτε πρόκειται να έρθουν ποτέ !

Και όπως είπε σε πρόφαση συνέντευξη του στον 9.84 ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Στρατηγός Φράγκος δεν έχουμε πολιτικούς που να αποφασίζουν αλλά …Διαχειριστές της Εξουσίας που εξυπηρετούν μικροσυμφέροντα
Στα Γεγονότα τώρα η μέρα της 19ης Ιουλίου παραμονή της Επετείου της Εισβολής στην Κύπρο  Τέσσερα Τούρκικα Μαχητικά 2 F-4 & 2 F-16 εισήλθαν στο Ελληνικό FIR  πρώτα τα F-4 την 10:00  και ακολούθησαν και 2  F-16!
Η Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ
THN TETAPTH 19 IOYΛIOY 2017 ENA ZEYΓOΣ TOYPKIKΩN MAXHTIKΩN F-4 EIΣHΛΘE THN 10:00 ΣTO FIR AΘHNΩN METAΞY N. ΛEΣBOY-N. ΛHMNOY ..
Τα Τουρκικά Μαχητικά F-4  EKTEΛEΣΑΝ YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N. MAKPONHΣI KAI N. ANΘPΩΠOΦAΓOI (ΣTO ΣYΓKPOTHMA N.ΦOYPNΩN) ΣE YΨOΣ 8.900 FT.
Στην περιοχή έσπευσε μια Τετράδα Ελληνικών Μαχητικών απο την ετοιμότητα  της Σκύρου και την 110 ΠΜ που ήταν σε περιπολία και   Κυκλώνουν τα Τούρκικα Μαχητικά που μπαινοβγαίνουν στο FIR ΑΘηνών …Να θυμίσουμε ότι οι Τούρκοι εκείνη την ημέρα έκαναν  37  παραβιάσεις εκτός των Υπερπτήσεων 
Ο Επικεφαλής τους σχηματισμού δίνει εντολή και ένα ζεύγος των Ελληνικών F-16   Κυριολεκτικά «καβαλάει «τα Τούρκικα F-4 που έκαναν την Υπερπτηση και τους έχουν με το διακόπτη στο «ΟΝ»!
Έχουμε τους «Τούρκους καβάλα «αναφέρει  ρητά στον ασύρματο και η αναφορά μεταβιβάζεται αρμοδίως …Αλλά δεν ήρθε καμιά εντολή κατάρριψις των Τούρκικων μαχητικών  που εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία και όχι τυχαία Παραβίαση !
Την ίδια ώρα τα άλλα δύο Ελληνικά Μαχητικά Κυνηγούσαν τους Προστάτες των F-4  τα  Τούρκικα F-16 και δεν τους άφηναν να πάρουν ανάσα …veteranos.gr_-7
Ο Κλοιός των Τούρκικων Μαχητικών ήταν συνεχόμενος μέχρι που εγκατέλειψαν την περιοχή ! Αν νομίζεται οτι θα δοθεί ποτέ καμιά εντολή από τους  Έλληνες Πολιτικούς να κάνουν αυτό που θα  συνέβαινε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου ,μάλλον είμαστε από άλλον πλανήτη !
Ούτε βέβαια να περιμένουμε όπως αναφέρει ο κ.κ ΥΕΘΑ ότι στο Αιγαίο θα έρθουν Αμερικάνικα και Γαλλικά Πολεμικά να μας σώσουν από τους Τούρκους …Όπως έλεγαν κάποιοι άλλοι , για το ξανθό Γένος και τρίχες κατσαρές !
Τώρα που έχουμε την δυνατότητα και δεν αντιδρούμε …Αύριο περιμένουμε να αντιδράσουμε όταν τα S-400 των Τούρκων θα εμπλέκουν τα Μαχητικά μας με το που θα απογειώνονται ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις