Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ ¨ΘΕΟΛΟΓΟΣ¨: 1 ΕΤΟΥΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ¨

Φετφάς θρησκόληπτων σχετικά με σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών:  ¨Μπορεί να παντρευτεί ακόμη και με κορίτσι ενός έτους¨

Αποκαλύφθηκε βίντεο στο οποίο θρησκόληπτος ονόματι ¨Εμπού Ζερκά¨ σε φετφά του που δημοσιεύει μέσω του YouTube, δηλώνει: ¨Εγώ το 9 ετών κορίτσι μου δεν το δίνω, αλλά μπορεί να παντρευτεί με παιδί 9 ετών. Μάλιστα επιτρέπεται ο γάμος ακόμη και με 1 έτους κορίτσι¨.
Αποκαλύφθηκε βίντεο στο οποίο θρησκόληπτος-μέλος του ιδρύματος Ιμαμ Αχμέντ με το προσωνύμιο ¨Εμπού Ζερκά¨, ουσιαστικά νομιμοποιεί την σεξουαλική εκμετάλλευση των παιδιών.
Το θρησκόληπτο αυτό άτομο που διαμέσου του Μωάμεθ νομιμοποιεί την παιδική εκμετάλλευση και τους γάμους των παιδιών, αναφέρει πως ¨Οι μουσουλμάνοι μπορούν να παντρευτούνε και με κορίτσι 1 έτους¨.
Μάλιστα ο ¨Εμπού Ζερκά¨ αναφερόμενος στην εν λόγω κατάσταση αναφέρει πως ¨δεν είναι επιβλαβές θρησκευτικά¨ προκαλώντας έτσι αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια.
Αναφέρει επίσης πως ¨Εφοσον το επιτρέπει η θρησκεία μπορεί κάποιος να παντρευτεί με την μητέρα ή την αδερφή του¨
Να το σχετικό βίντεο
27/8/2017
Σχ: Φίλος μας μουσουλμάνος μας διαβεβαίωσε πως το Κοράνι απαγορεύει ρητά την αιμομιξία που αναφέρει αυτός ο κάφρος. Δημοσιεύουμε την είδηση απλά για να δείξουμε πως αυτά τα σαπρόφυτα σαν τον εν λόγω Τούρκο, όλο και πληθαίνουν στα πλαίσια του κλίματος που διαμορφώνει τα τελευταία 16 χρόνια ο Ερντογάν. Και φυσικά η ανάπτυξη τους δεν περιορίζεται μόνο στην εκείθε πλευρά του Έβρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις