Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Αγωγή 1,5 εκ. ευρώ του πατέρα που έχασε γυναίκα και παιδί από την Porsche του γιου του «Mr. Jumbo» (φωτό, βίντεο)

Μια υπόθεση που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, το τροχαίο που στέρησε την ζωή σε μια μητέρα και το παιδί της, την Αποστολία και τον Παύλο, αλλά και δυο 

νεαρών έρχεται ξανά στο προσκήνιο.
Ο λόγος για το τροχαίο της «μοιραίας Porsche» του 24χρονου χρυσού κληρονόμου των Jumbo, Γιώργου Βακάκη, και του επιστήθιου φίλου του Ανδρέα Γεωργακόπουλου.
Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις καθώς την περασμένη εβδομάδα έφυγε από την Τροχαία η δικογραφία και εστάλη στην Εισαγγελία Θηβών προκειμένου να διαπιστωθεί αν φέρουν ποινικές ευθύνες τρίτα πρόσωπα πέραν του 24χρονου οδηγού Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του μαζί με τον συνοδηγό φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο.
Έτσι, αν αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου ατόμου, η υπόθεση, όπως λένε αξιωματικοί της Τροχαίας, θα μπει στο αρχείο.
Όπως γράφει κυριακάτικη εφημερίδα, ο μήνας που έρχεται φέρνει σημαντικές εξελίξεις καθώς εκτός από την αγωγή που κατέθεσε η πλευρά του Υπάτιου Πατμάνογλου και την ολοκλήρωση της δικογραφίας, έχει συνταχθεί και η έκθεση των πραγματογνωμόνων που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.


Ο νεαρός οδηγός της Πόρσε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, κινούνταν με ταχύτητα που άγγιζε τα 320 χλμ./ώρα, πάτησε φρένο, το θηριώδες όχημα πλαγιολίσθησε και μπήκε με μπλοκαρισμένους τροχούς στο πάρκινγκ του 82ου χλ. της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης στέλνοντας ακαριαία στον θάνατο τη σύζυγο του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία και το ανήλικο αγοράκι τους, Παύλο.


Ο 24χρονος οδηγός της Porsche απανθρακώθηκε, ο 24χρονος συνοδηγός (φίλος του) διαμελίστηκε, ενώ τραγικό θάνατο βρήκαν η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο παιδί της που βρίσκονταν μέσα στο σταθμευμένο σε ασφαλή θέση Honda Civic.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Βακάκης



Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας.
O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.


Όπως σημειώνεται ο άτυχος πατέρας και σύζυγος στις αρχές Νοεμβρίου κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή σύμφωνα με την οποία στρέφεται εναντίον του ιδιοκτήτη του οχήματος, των κληρονόμων του θανόντος οδηγού και της ασφαλιστικής εταιρείας. 

Η αποζημίωση αφορά σε ψυχική οδύνη, στις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητο αλλά και στα προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν μέσα.
Όπως τονίζει στην εφημερίδα άτομο που γνωρίζει την οικογένεια Πατμάνογλου, οι χρηματικές αξιώσεις αγγίζουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Υπάτιος Πατμάνογλου είχε κάνει τόνιζε ότι: 

«Έφταιγε δεν έφταιγε η ψυχούλα του το ξέρει και αυτού».
«Βγήκα έξω και έψαχνα να βρω τη γυναίκα μου» ανέφερε. «Έψαχνα την οικογένειά μου στα καμένα, νόμιζα ότι έβλεπα ταινία» σημείωσε.

Μάλιστα ο ίδιος έδωσε «συλλυπητήρια στην οικογένεια του οδηγού», τονίζοντας ότι δεν ήθελε να το κάνει αυτό.
«Το είδα ένα νεαρό παιδί, νεκρό μπροστά μου» είπε.

Η άτυχη οικογένεια:



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις