Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Αστρολογία σήμερα Κυριακή 5 11 2017. Ερμής στον Τοξότη.

5 Νοεμβρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο

Ο Ερμής εμφανίζεται τον Τοξότη στις 5 Νοεμβρίου και θα παραμείνει εκεί ως τις 11 Ιανουαρίου,
σε αυτή τη χρονική περίοδο ευνοούνται νέα οράματα, σχέδια, ταξίδια, προγραμματισμοί και πρωτοποριακές ιδέες. Ισχυροποιείται η εσωτερική δύναμη, οι τολμηροί και ανεξάρτητοι χαρακτήρες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, παίρνουν ρίσκα, στόχο θα έχουν να ανεβούν ένα σκαλί παραπάνω. Διευρύνεται ο κοινωνικός κύκλος, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους, ξεκινούν νέες σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα τρεις με είκοσι δύο Δεκεμβρίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, προσοχή στα οικονομικά ρίσκα και σε κινήσεις απόλυτης δέσμευσης. Θα πρέπει οι ενέργειες να είναι πολύ καλά σκεπτόμενες, στα νέα εγχειρήματα ίσως να υπάρξουν εμπόδια.
Κριός
Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα έχετε ευχάριστα συναισθηματικά ανοίγματα,  με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη έντονη θα είναι η διάθεση σας για άμεσες προσεγγίσεις. Τώρα θα εμφανίσετε την ανάγκη να λυθούν παρεξηγήσεις γι αυτό στις συζητήσεις που θα υπάρξουν τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά, θερμά και ξεκάθαρα.  Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για τελεσίδικα αποτελέσματα, κινηθείτε αυθόρμητα, δεν χρειάζεται να πιέσετε τις καταστάσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, σας συμβουλεύω να κινηθείτε δραστικά. Εσείς που στόχο έχετε την επανασύνδεση η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην τρενάρετε τις ενέργειες σας, κάντε το βήμα της επανένωσης.

Ταύρος 
Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη θα είστε εξοπλισμένοι με αυθορμητισμό και επικοινωνιακή άνεση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις αισθηματικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε.  Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγεται δρόμος νέων περιπετειών. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, θα αναζητήσετε ποικιλία, σασπένς και νόημα. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για δράση, προσεγγίστε με αμεσότητα.

Δίδυμος
Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό του Ερμή στον Τοξότη και της Σελήνης στο ζώδιο σας θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην στασιμότητα και στην αδράνεια, θα πάρετε την απόφαση να δώσετε άμεσο άνοιγμα στο  πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει και θα σας εντυπωσιάσει η εξωτερική του ομορφιά. Προμηνύεται ξεκίνημα καινούργιας αρχής, εσείς οι ελεύθεροι που από καιρό είστε χωρίς ταίρι ανανεώνεστε ψυχολογικά, η καινούργια σας επιλογή δε θα σας απογοητεύσει. Εσείς που είστε σε σχέση, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή προσοχή σε εντάσεις και ρήξεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τα αιχμηρά λόγια. Σας δίνω τη συμβουλή στις επαφές με το ταίρι σας να εστιάσετε στην μεταξύ σας έλξη, αφήστε τις σοβαρές συζητήσεις για αργότερα.

Καρκίνος
Φίλοι μου Καρκίνοι, αλλάζουν οι στόχοι και οι προτιμήσεις σας,  νέα συναισθηματικά ενδεχόμενα θα σας φέρουν ο ερχομός της Σελήνης στης Διδύμους και η εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη. Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας ικανής να ανανεώσει τη ζωή σας και να αλλάξει ριζικά την ως τώρα πορεία σας. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, επικοινωνιακή ζωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήσετε το περιθώριο για περαιτέρω επαφές. Σήμερα η κατάληξη των εξελίξεων θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο αποφασιστικές και άμεσες θα είναι οι ενέργειες σας.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να περάσετε σε προσωπικές και ειλικρινείς εξομολογήσεις.  Θερμή θα είναι η στάση σας με έντονη τη διάθεση να εκδηλώστε την έλξη σας χωρίς φόβους ή αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ακολουθήστε την ροη των γεγονότων, εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, εσείς που έχετε εγκλωβιστεί στη ρουτίνα και θέλετε να βγείτε από τη στασιμότητα τώρα θα έχετε την ευκαιρία να δράσετε. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, θα προκύψει νέα γνωριμία.

Παρθένος
Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βρείτε  τη σωστή δίοδο για να πλησιάσετε  το πρώην ταίρι σας, τα λόγια σας θα είναι εύστοχα και ειλικρινά, θα καταφέρτε να πείσετε και να τερματίσετε τη διαδικασία του  χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα  θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα συνοδεύεται με εξομολογήσεις και ουσιαστικές υποσχέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους εσείς οι ελεύθεροι που θέλετε να αποκτήσετε σχέση, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα γεγονότα αναξιοποίητα. Καταφθάνουν αλλαγές, τυχερές συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε.

Ζυγός
Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας, ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και περά θα παίξει βασικό ρολό στην προσωπική σας ζωή.  Άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση και έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης. Η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα αποτελέσει αρχή σταθερού δεσμού. Εσείς που έχετε πάρει στην απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας, ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα ενδυναμώσει την θέληση σας. Θετική στάση θα κρατήσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα ανοίξει μαζί σας κουβέντα.

Σκορπιός
Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας και να προσχωρήσετε σε μια εκ βάθους επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να καμουφλάρετε τους σκοπούς και τα αισθήματα σας, με συνειδητό τρόπο θα περάσετε σε αποκαλύψεις. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις που θα φέρουν ευχάριστα συμβάντα, δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε νεες συναισθηματικές περιπέτειες θετικής κατάληξης, εσείς οι μοναχικοί που από καιρό έχετε πέσει σε αδράνεια τώρα θα τονωθείτε. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σας γοητεύσει θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας.

Τοξότης
Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σας πρόσχαρη, θερμή και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διάλογους.  Σε φιλική παρέα θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει , τα λόγια που θα ακούσετε δεν θα είναι ανούσια κομπλιμέντα,  οι φιλοφρονήσεις θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Για εσάς τους ελεύθερους ή συναισθηματικά παγωμένους σήμερα θα υπάρξει γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη στασιμότητα. Θα είναι πολλή σωστή η επιλογή σας να μην κρύψετε αυτό που θα νιώσετε. Εκφράστε ελεύθερα τα αισθήματα σας, θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση, ανοίγεται προοπτική δεσμού. Με τον ερχομό της Σελήνης στους Διδύμους για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση προσοχή στα διλλήματα.

Αιγόκερως
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος ψυχολογικής πίεσης, προσοχή να μην οδηγηθείτε σε παρορμητικές αντιδράσεις.  Με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη καλό θα είναι να κρατήσετε τον έλεγχο των εξάρσεων σας, πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Για εσάς τους μοναχικούς και ελεύθερους με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους θα προκύψει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα νιώσετε έλξη που καλό θα είναι να μην την καμουφλάρετε. Προσπαθήσετε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες, αποφύγετε τις επιπόλαιες ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας ανοίξουν δίοδο για νέο κύκλο αγάπης, καλό θα είναι να μην χάστε την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά τα δεόμενα της προσωπικής σας ζωής.

Υδροχόος
Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ερμή να εμφανίζεται στον Τοξότη και τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους, ανανεωμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για άμεσες και αυθόρμητες προσεγγίσεις, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές, δεν θα λείψουν οι απρόσμενες εξομολογήσεις. Απελευθερωμένη και εκδηλωτική θα είναι στάση σας, θα κερδίσετε  το ενδιαφέρον ενός καινούργιου γοητευτικού ατόμου. Θερμή πρόταση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες του κατεστημένου σας, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε έναν νέο τρόπο ζωής. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην καρδιά σας, αν η στάση σας είναι ξεκάθαρη και άμεση χωρίς σκαμπανεβάσματα, τότε πολύ γρήγορα θα προκύψει έναρξη δεσμού.

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, η Σελήνη παραμένει για λίγες ώρες στον Ταύρο και η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι εμφανής. Παρέες, συναντήσεις και τηλεφωνήματα πρωταγωνιστούν, πρωταγωνιστείς και εσύ στο στενό σου περιβάλλον αφού όλοι θέλουν να περάσουν λίγες ώρες μαζί σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Σκορπιό φορτίζει προσωρινά την κατάσταση και μπορεί να φέρει συγκρούσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Η επιθετικότητα και η εριστική συμπεριφορά που μπορεί να βγάλεις θα είναι ότι χειρότερο για τις συναναστροφές σου και είναι πιθανό να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από το στενό σου περιβάλλον. Καλό θα ήταν να διατηρήσεις τον έλεγχο αλλά και την λογική σου γιατί η απαξίωση και νευρικότητα μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν. Αργότερα το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις