Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ / ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ... ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ!

Ιωάννης Παπαζήσης
ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ,ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ Η ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ...
ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ Η ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΤΕ ΟΠΟΙΑ ΦΡΑΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΙΣ ...

ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ...





Χριστοφορος Αντωνιος Λαινακης

Εσείς που, αντιθέτως, είστε αναξιόπιστοι, σπείρες της παραπληροφόρησης, όπως παρατηρούμαι και περίτρανα αποδεικνύεται στα Μ.Μ.Ε. , πώς αποκτήσατε τεράστιες περιουσίες; Με συνεργασίες σιμωνιακές µε τους εκδότες σας. 
Ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος, έχει βίλα 3όροφη στην Πολιτεία, διαμέρισα στο Κολωνάκι και εταιρεία στην Χαλκιδική ιχθυοτροφίας, εταιρεία δημοσκοπήσεων και διαφωτιστική, επίσης OFFSHORE εταιρείες και πάει λέγοντας, αµύθητα χρήµατα σε ξένες τράπεζες. Σ' αυτό βοήθησαν και παπάδες µμοναστηριών. 
Εσύ, Στεφανίδου, πώς απέκτησες περιουσία τεράστια στη Γλυφάδα και εδώ και εκεί, είσαι µμέτοχος σε εταιρίες, ενώ είσαι µια κόρη αεροσυνοδού της Ολυμπιακής και ενός πατέρα σφυρίχτρα που αλώνιζε τα γήπεδα ως διαιτητής-δημοσιογράφος του ποδοσφαίρου; Πώς δικαιολογήστε; Πώς δημιουργήθηκαν κολοσσιαίες επιχειρήσεις, σ' εσάς και τον άντρα που έχετε παντρευτεί διαζευγμένο µε πατέρα ταξιτζή; Και λόγω της κοινωνικής δουλειάς που κάνει ο πατέρας του, έπρεπε να έχετε προσωπικότητα και οι δυό σας. Ουαί συκοφάντες ! Τα έργα εκ του πονηρού της αναξιοπιστίας της ψευδούς παραπληροφόρησης σας πλούτισαν ... ! Ανήκετε στην κακή φυτεία της παραπληροφόρησης. Έρχεται η οργή του λαού να σας γκρεμίσει από τη εξουσία που καθίσατε ως µμαφιόζοι της παραπληροφόρησης και σκορπίσατε την οδύνη σε αθώους Έλληνες πατριώτες. Για αυτό θα καταρρεύσετε ως χάρτινοι πύργοι. Υπάρχει ο Θεός των Ελλήνων που δεν Τον είδατε ποτέ εν τη Ιεραποστολή της πληροφόρησης Της Αλήθειας Του Λόγου Αυτού Του Αγαθού. 
Σας συνιστώ και σας παρακαλώ, όταν αναφέρεστε σε εµένα, που το κάνετε συχνά, να µην µε συγκρίνετε µε Μισθοφόρους Μασόνους Σιωνιστές παπάδες και Δεσποτάδες. Εν τη εξουσία τους αυτοί παίρνουν και µμεγάλο εφάπαξ. Είναι εταιρίες των λεγόµενων Χριστιανών. Εγώ εκλήθην εκ Του Αγαθού Του Λόγου Ιησού Χριστού Ιεραπόστολος Της Αλήθειας εν τη Δηµοκρατία του πολιτεύµατος εν τω Πνεύµατι Του Τριαδικού Θεού. 
Ο μεγαλύτερος συκοφάντης επιχειρηματίας-εκδότης είναι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος πού κατάγεται από φτωχή οικογένεια, πλούτισε µέσα από την δημοσιογραφία ως κατάσκοπος της παραπληροφόρησης. Με τα µέσα των υποκλοπών της τεχνολογίας µπαίνει µέσα στις κρεβατοκάμαρες, όπως µπήκε και στην δικιά µου µε κρυφές κάµερες ο φαντοµάς πειρατής. Αν αυτό λέγεται δημοσιογραφία, αλλά αυτό µάλλον λέγεται θρασύτατη τρέλα! Ηµέρα Κυριακή, µετά την Θεία Λειτουργία, στις 2 Μαϊου 2010, ο λεγόµενος Παναγιώτης ήρθε και κάθισε απέναντι από το κρεβάτι µου για να αποσπάσει πληροφόρηση στην παραπληροφόρηση δίχως να αισθάνεται ενοχή. 
Πιστεύω ότι αυτά που έκανε και κάνει αντίκεινται στα προσωπικά δεδοµένα του ατόµου και αντί να βγάλει λαυράκι, βγάζει την τρέλα του που είναι σιµωνιακή σχιζοφρένεια. Αν αυτό λέγεται δηµοσιογραφία, είναι πολύ γελασµένος και πολύ αστείος είρων για να γελοιοποιεί έναν λαό µέσα από την παραπληροφόρηση για να πλουτίσει ο νεόπλουτος. Συζήτησα µε τον Παναγιώτη στην κρεβατοκάµαρά µου για να τον ενθαρρύνω µε το πρόβληµα της αραβωνιαστικιάς του Αικατερίνης, η οποία, όπως µου είπε, έπασχε από την µεγάλη µάστιγα του καρκίνου. Μέχρι εκεί φτάνει η τρέλα της παραπληροφόρησης ... Γεγονός ανούσιο, ανυπόστατο και κακόηθες. 
Φεύγοντας βιαστικά, ξεχάσανε δήθεν ένα τηλέφωνο µε µικροτσίπ για να µου πει ότι µε πλήρωσε. Μου φάνηκε διαφοροποιηµένος, το ένιωσα µέσα µου, αφενός λόγω των ψευδών υποσχέσεων ότι εάν γινότανε δήθεν καλά η αρραβωνιαστικιά του, θα πρόσφερε µεγάλο τάµα στην εκκλησία, αφετέρου λόγω του ότι οι πιστοί που ήταν µέσα στη εκκλησία και τον είδανε τον παρακάλαγαν να κοινωνήσει και εκείνος έλεγε ότι δεν νήστεψε, ενώ εµείς κοινωνάµε και αυτούς που δεν νηστεύουν αρκεί να αγαπάνε Τον Χριστό και τον εαυτό τους.Δεν ήταν φιλότιµος ούτε αξιοπρεπής, αλλά διαφοροποιηµένος. 
Μετά µε ακολούθησε στο κελί µου, δίχως να φοράω ράσα, και ήπιαµε καφέ και βουτήµατα. Εφόσον ήπιε το νερό και τον καφέ µου, τότε µε έπεισε να τον λυπηθώ µε πάρα πολλές παρακλήσεις συγκινητικές, µέχρι που δάκρυζε για να µε φέρει στο φιλότιµο, διότι διακρίνει το φιλότιµό µου την πληρότητα, κατά πολύ, του χαρακτήρα µου και προσεγγίζω τον άνθρωπο µε πολύ σεβασµό, όταν πρόκειται προπαντός για πρόβληµα ασθένειας. 
Συνεχόµενα πέντε ηµέρες τον διάβαζα, ευχές θεραπείας και αυτός απέβλεπε πώς να µε πείσει να του πω τα χαρτιά και τα κατάφερε ο πανούργος βάζοντας την αρραβωνιαστικιά να πει ότι έχει καρκίνο στη µήτρα της. Εγώ ευαισθητοποιήθηκα λόγω το ότι είµαι ορφανός από µάνα και από πατέρα από την παιδική µου ηλικία και µεγάλωσα σε ιδρύµατα και αυτό µε έκανε να αισθάνοµαι ερωτικός πολύ και να µεταφέρω την ερωτική πληρότητα στους νέους για να έλκονται τα δύο φύλα. 
Το ένα να γίνεται δύο και τα δύο να γίνονται ένα, γιατί η βάση της ζωής είνα η παιδοποιία. Άνθρωπος που δεν γεννάει παιδιά και δεν αγαπάει τα παιδιά είναι συµφορά. Του εξήγησα ότι εγώ έχω να κάνω πολλά χρόνια αριθµοσοφία µέσω των χαρτιών της τράπουλας. 
Εφόσον ήµουν επί της ασυλίας µου, σκέφτηκα ότι θα σεβαστεί τον χώρο µου ο κατάσκοπος. 
Τέτοιες κατασκοπίες πέρασα και από την Στεφανίδου αλλά αυτοί πηδούσαν την µάντρα λες και βρισκόµασταν στρατιώτες στο Μεγάλο Πεύκο. 
Η µία τσίτα και ο άλλος µαϊµού των υποκλοπών. Εν τέλει µε έπεισε να του πω τα χαρτιά. Με αυτά όµως που έλεγα στην αριθµοσοφία αποκάλυψα ότι όλα όσα ισχυριζόταν ήταν ανυπόστατα και επέµενα κι όλας ότι δεν έχει καρκίνο. Αυτό το έκανα µε το φιλότιµό µου, δίχως να έχω καµία ικανοποίηση οικονοµική. 
Υπέκυψα µέσα από το φιλότιµό µου και διά του πνεύµατός µου να παρηγορήσω την καρκινοπαθή αρραβωνιαστικιά του διότι η επιθυµία του ήταν να θεραπευτεί µε πνευµατικές ιδιότητες εκ Του Αγαθού· Θεού, αν δεν την κάνουν καλά οι γιατροί. Με παρακαλούσε να γίνει θαύµα να θεραπευτεί, γιατί αν δεν κάνανε παιδιά, θα την χώριζε. 
Όπως αποδείχθηκε, το ότι υπέκυψα είχε ως αποτέλεσµα να παραδοθώ στην παραπληροφόρηση. Με ανάταση των χεριών µου να προσευχηθώ στον Θεό για την αρραβωνιαστικιά του!!!. ... Ο αχρείος τρελός Τριανταφυλλόπουλος, ο Παναγιώτης και η Κατερίνα .... Εδώ ήρθανε, πιστεύω, για να θυσιάσουνε για την τηλεθέαση την υγεία τους στον βωµό του θυσιαστηρίου της Ακροπόλεως της Πνυκός που πάνω σε αυτή χτίστηκε ο ναός εν τω Ορθοδόξω δόγµατι. Για µένα Ορθοδοξία σηµαίνει πολίτευµα της Δηµοκρατίας και όχι εταιρίες κοσµικών εξουσιών και θρησκειών. Εφτασα σε ηλικία 65 χρονών και επί 40 χρόνια είµαι ένα θύµα του λεγόµενου Χριστιανισµού και της παραπληροφόρησης της δηµοσιογραφίας και των εραστών Δεσποτάδων. 
Αυτοί όλοι µαζί είναι ύαινα πού κατασχίζουν στο πέρασµά τους Το Αγαθό Της Αλήθειας και καθίσανε στην καθέδρα του Γολγοθά και τα οικονοµάνε στο όνοµα της παραπληροφόρησης των αµαθών και ηµιµαθών ανθρώπων. Αυτοί είναι οι λεγόµενοι µαφιόζοι πειρατές της εξουσίας. Λαέ ελληνικέ, ξυπνήστε. 'Ηρθε η ώρα να αφυπνιστείτε! Να αντιταχθείτε ενάντια σε αυτούς που σας στερήσανε την παρακαταθήκη της Δηµοκρατίας. Προπάντων επιτεθείτε ελληνικά στους παραπληροφορητές µεγαλοδηµοσιογράφους-εκδότες διότι ουδέποτε φανέρωσαν στους Έλληνες πολίτες ότι είµαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, κληρονόµοι του πολιτεύµατος της Δηµοκρατίας και ότι παραλάβαµε ως Έλληνες την παρακαταθήκη από Τον Ιησού Χριστό. Δι' Αυτού επισφραγίσθη εκ Του Τριαδικού Θεού η Δηµοκρατία ενάντια στις θρησκείες της εξουσίας του µονοθεισµού, οι οποίες στερούνται την Δηµοκρατία και εποµένως δεν είναι έργο Του Τριαδικού Θεού. Είµαστε ενάντια στη ρωµαϊκή µοναρχία του µονοθεϊσµού του Μωσαϊκού Νόµου.Η µοναρχία αυτή είναι η ύαινα πού γεννάει Δεσποτάδες και µεγάλους εκδότες. Όλα αυτά σταµατάνε στον Ιωάννη τον Πρόδροµο. Από εκεί και πέρα ευαγγελίζεται ο Νόµος του Πνεύµατος, εν τη Δηµοκρατία του πολιτεύµατος, όπου η δικαιοσύνη είναι ελεύθερη και ο πολίτης απολαµβάνει αυτονοµίας, ελευθερίας και σεβασµού, λόγω της πληρότητας του πνεύµατος. Δεν υπάρχει χώρος για εραστές- πρίγκιπες πού παίζουν την φλογέρα, παρασύρουν τους λαούς σε µία παγκοσµιοποίηση του σιωνισµού µε απώτερο σκοπό να µας στερήσουν το φώς της πληρότητας του Πνεύµατός µας. Όλοι οι 'Ελληνες έχουµε στην ροή του αίµατός µας το D.N.A. του Φωτός . Είµαστε ανθρωποφάγοι όλων των άλλων D.N.A .. Δεν πεθαίνουµε όσο και να µας τυφλώνετε. Το φώς της Ακροπόλεως φωτίζει τους διαδόχους Έλληνες και τους κατευθύνει στο πολίτευµα από το οποίο απορρέει ο Λόγος Του Αγαθού εκ Του Πνεύµατος. Ο Θεός µιλάει ελληνικά και όλο το Σύµπαν έχει Την Σφραγίδα Της Διαλέκτου Του Τριαδικού Θεού. 
Ο µεγαλύτερος δεισιδαιµονικός, διαφοροποιηµένος, µισογύνης, αντιερωτικός και παραπλητοφορητής της Δηµοκρατίας, Του Αγαθού Του Λόγου Του Νόµου Του Πνεύµατος του Πατρός εν τοις Ουρανοίς πού αφού αποκάλυψε και µας φανέρωσε ο Ιησούς Χριστός, παρέδωσε την παρακαταθήκη στους Έλληνες Δηµοκράτες, είναι ο ζηλόφθονος Σαούλ Απόστολος Παύλος που, ως Φαρισσαίος πέρασε το ιερατείο 118 των εβραίων στον Χριστιανισµό. Απώτερος σκοπός του ήταν να µειώσει το πολίτευµα της Δηµοκρατίας. 
Πέταξε τη θεωρία και τη γνώση την οποία πήρε από την Αρχαία Ελλάδα. Μαθήτευσε στον Πόντο µε σκοπό να παραδώσει τον Αρχαίο Πολιτισµό στην µοναρχία του µονοθεϊστικού ιµπερεαλισµού. Αυτή ήταν η µορφή του παραλογισµού της εξουσίας και της προδοσίας ενός προσώπου φαρισαϊκου, πού προσέγγισε και παραπληροφόρησε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με αποτέλεσµα να χάνονται χιλιάδες ψυχές και να υποδουλώνεται η ελευθερία της πνευµατικής υπόστασης των ανθρώπων. Από αυτόν ξεκίνησε η παγκοσµιοποίηση και των θρησκειών και των πολιτικών της πολιτικής µοναρχίας της Νέας Ρώµης. Ζήλεψε ο ζηλόφθονος γιατί ο Χριστός δεν ήταν ούτε Φαρισσαίος, ούτε Ιουδαίος, ούτε Σαµαρείτης ούτε και η Παναγία µας, αλλά ήταν Έλληνες. Αυτό τον έκανε τον ζηλόφθονο να γίνει θεοµάχος Του Τριαδικού Θεού των Ελλήνων πού εµείς οι 'Ελληνες συµβολίσαµε στην Τρίαινα Του Θεού Ποσειδώνα εν τη µυθολογία. Επανέρχοµαι δριµύτατα στον Τριανταφυλλόπουλο. Έχουµε πλήρη πληροφόρηση, κύριε Τριανταφυλλόπουλε, ότι έχετε απολυτήριο τρελού. Είναι ντροπή που δεν υπηρετήσατε στον στρατό λόγω τρέλας. Ερωτώ πώς τολµήσατε µε αυτό το χαρτί της τρέλας να µην τιµήσετε τις θυσίες των πεσόντων πατριωτών Ελλήνων για την πατρίδα µας υπηρετώντας στον ελληνικό στρατό; Πώς εσείς βεβηλώσατε τον 'Ελληνα στρατιώτη µε την πράξη του τρελού; Πρέπει να χαρακτηριστεί η πράξη σας ως έσχατη προδοσία της Ελλάδος και να σας αφαιρέσουν την άδεια της δηµοσιογραφίας και εποµένως, να στερηθήτε το δικαίωµα να λέγεστε δηµοσιογράφος και µάλιστα εκδότης µε τη σφραγίδα του τρελού. Το ποιόν σας φαίνεται και στην οικογένεια σας, στον αδερφό σας, το Σωτήρη, ο οποίος έχει ναρκοµανή κόρη και του φέρεστε µε τον χειρότερο τρόπο. 
Είναι απαράδεκτο να έχουµε αναγνωρισµένο τρελό δηµοσιογράφο στην πληροφόρηση του Έλληνα πολίτη και µάλιστα εκδότη, ανθέλληνα, λόγω του ότι δεν φόρεσε µπερέ για να υπηρετήσει ως 'Ελληνας πολίτης. Φαίνεται η τρέλα σας και αποδεικνύεται από την παραπληροφόρηση των τηλεθεατών. Είστε ένας µεγιστάνας εκδότης µε σφραγίδα τρελοκαµπέρας πού παρουσιάζει τη λεγόµενη ζούγκλα. Αυτό φαίνεται και στην ψυχική σας επιλογή. Ο πατέρας και η µητέρα σας δεν σας µάθανε να σκέφτεστε ελληνικά, και πώς να σκέφτεστε ελληνικά, εφόσον κάνετε υποκλοπές και κατασκοπεύετε τα θυράµατά σας για να πλουτίζετε; Φαίνεται από το έργο σας ότι είστε κακή φυτεία, µία τρέλα εξουσίας της επιλογής σας και εποµένως οφείλουµε ως Έλληνες πατριώτες να σας ακινητοποιήσουµε και να σας απαγορέψουµε να κινείστε στην παραπληροφόρηση του Έλληνα πολίτη ... λόγω τρέλας! Θα δούµε πολλούς αγύρτες εξουσιαστές τρελούς της παραπληροφόρησης, της πολιτικής και των θρησκειών. 
Εσχατα χρόνια, θα ξεπηδούν και θα φυτρώνουν σαν µανιτάρια στα χρόνια που έρχονται. 
Περιµένετε, κύριε Τριανταφυλλόπουλε, να παρελάσετε µέσα από το χαρτί του τρελού τα χρόνια που έρχονται να κατακτήσετε µε την τρέλα σας την εωσφορική εξουσία και θα δείτε τι κακή φυτεία είναι. 
Αυτή είναι η διαπαιδαγώγηση που κάνετε µε την τρέλα σας προς την οικογενειά σας; Τουλάχιστον σεβαστείτε τα παιδιά σας για να µην σας µοιάσουν. Και αν δεν πιστεύετε πουθενά, µάθετέ τα να µιλάνε ελληνικά και πνευµατικά εκ Του Λόγου Του Αγαθού Θεού. Το φως των Ελλήνων, όλα αυτά που αποκτήσατε θα τα κάψει στο πυρ το εξώτερο! Όχι όµως µέσα από την τρέλα σας αλλά µέσα από την πηγή του φωτός της Ακροπόλεως της Πνυκός. Μέσα στην ίδια αυτή τρέλα είναι και ο Ευαγγελάτος και η Στεφανίδου και τα συνεργεία σας. Όλοι µαζί είσαστε αντάµα στην τρέλα και όµοιοι των οµοίων και <<η κοπριά στα λάχανα και στα παραπούλια της τρέλας>>. 
Παραπληροφορήσατε, αδικήσατε, πουλάτε τρέλα. Έχετε οικονοµήσει µε την αγυρτία σας αµύθητα χρήµατα. Με θεωρείτε αγύρτη αλλά είσαστε εσείς. Το τι είµαι εγώ φαίνεται από το τι δηλώνω στην εφορία µου. Στερούµαι κάθε ιδιοκτησίας και ζω στα κελιά της εκκλησίας. 
Έχω έργο εκ Του Αγαθού Θεού και ένα να ξέρετε "µηδένα προ του τέλους µακάριζε". Όλοι οι Έλληνες από το παρελθόν και οι πατεράδες µας στα χωριά και στις γειτονιές ενθυµούµαι κόβαµε εφηµερίδες και σκουπίζαµε τον πισινό µας µε αυτές, προπαντός όταν τα κείµενα ήταν προϊόντα παραπληροφόρησης, από κάτι τρελούς σαν και εσένα. Αυτό φανερώνει την παραπληροφόρηση. Αυτοί καταντήσατε να είστε: οι εφηµερίδες του καµπινέ µας.Τώρα αλλάξανε τα πράγµατα και έχουµε στην ζούγκλα τον παπαγάλο και το γελοίο θέαµα ενός τρελού δίχως πνευµατική πληρότητα και προσωπικότητα. Μεγαλύτερη µάστιγα που µαστιγώνει την ελευθερία του Έλληνα πολίτη ανά τους αιώνες και µεταγενέστερα, όταν δηµιουργήθηκε το Σύνταγµα εκ των Βαβάρων της µοναρχίας και συµπεριέλαβε,πράγµα ανήκουστο, το Εκκλησιαστικο Δίκαιο και την κακή παραπληροφόρηση στην πληροφόρηση εκ Του Αγαθού Του Λόγου Του Τριαδικού Θεού, είναι το πριγκιπάτο των εταιριακών συµµοριών. Διότι δεν είναι Εκκλησία του Δήµου εκ του πολιτεύµατος της Δηµοκρατίας, αλλά είναι µοναρχία και εποµένως αντιµάχεται την ελευθερία του Έλληνα πολίτη. Το Εκκλησιαστικό Δίκαιο λειτουργεί µέσω του Συντάγµατος και επιφέρει πολύ κακό στην Δικαιοσύνη. 
Η εξουσία των Δεσποτάδων επιβάλλεται µέσω των συνοδικών τους αποφάσεων και των εταιριών τους. Αποφασίζουν σιµωνιακά. 
Εποµένως, οι αποφάσεις είναι αντιδηµοκρατικές. Αντίκεινται στην Δηµοκρατία του πολιτεύµατός µας, της παρακαταθήκης των Ελλήνων. 
Είναι µασονική-σιωνιστική εξουσία του µονοθεϊσµού που εξυπηρετεί την εξουσία του µονοθειστικού θρησκεύµατος του πολιτεύµατος αυτών των Εβραίων. Εποµένως, είναι πολίτευµα αναξιόπιστο και τα µυστήρια που τελεί είναι.._, «βιοµηχανοποιηµένα». Εµένα, τον Χριστόφορο, δεν µε ξενίζει καµία εξουσία, είτε λέγεται δηµοσιογραφική, είτε λέγεται δεσποτάτο. 
Πώς επιθυµείτε, να µε επικαλείστε, δεν θέλω να ξέρω. Είµαι αδιάφορος µέσα από την ελευθερία της ψυχής και του πνεύµατός µου.Αυτό επιθυµώ µε την Ιεραποστολή µου ... να ειναι ελεύθεροι οι Έλληνες! Το απαιτεί η παρακαταθήκη της Δηµοκρατίας και εποµένως κάθε άνθρωπος είναι µία αυτόνοµη µονάδα πληροφόρησης και ουδείς άλλος µπορεί να εισχωρεί στην πληροφόρησή του εκτός του εαυτού του. Μονάχα όσοι διαθέτουν την υπευθυνότητα της Ιεραποστολής εκ Του Αγαθού Του λόγου προσεγγίζουν µε σεβασµό.Κύριε, άφησέ τους να θάψουν τους εαυτούς τους οι τρελοι µεγαλοι δηµοσιογράφοι-εκδότες και οι Δεσποτάδες άνευ χαρτοφυλακίου. Είµαστε στα πρόθυρα πραξικοπήµατος. 
Μεγάλοι εκδότες και πολιτικοί, που συνοµότησαν µε τον τότε Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, σύναψαν σχέσεις µε µοναστήρια που έχουν offshore εταιρίες, όπως το Βατοπέδι και το Άγιο 'Ορος. Το όφελός τους ανήλθε σε εκατοντάδες εκατοµµύρια ευρώ. Επιτέλους τα υπερφρούρια αυτά πρέπει να γίνουν φιλανθρωπικά ιδρύµατα και όχι µονοπώλια του παραλογισµού της µοναρχίας. δοκιµάστηκαν και θυσιάστηκαν εκατοµµύρια µάρτυρες απαρνούµενοι τη µοναρχία και υπερασπιζοµενοι την αλήθεια του αγαθού, του τριαδ ικου θεού των Ελλήνων. 
Γυρίστε όλοι σας τα λεφτά πίσω στην Ελλάδα για να φτιάξουµε ξανά µια Ελλάδα νέα και Δηµοκρατική που µας την στερήσατε λόγω της αναξιοπιστίας σας. 
Έλληνας θα πει πνεύµα! Εµείς θα ξανά φτιάξουµε µια Ελλάδα από την αρχή Δηµοκρατική εκ του Πνεύµατος του Τριαδικού Θεού. 
Την ηµέρα της Αγίας και μεγάλης φανέρωσης της πεvrηκοσrής Αυτή την ηµέρα περιχύνεται ως πύρινες γλώσσες εξ ουρανού η κατάπεµψη του Αγίου πνεύµατος εκ Του Πατρός και εκ του Λόγου της Αληθείας στους µαθητές. τί κατέπεµψε το Πνεύµα το Άγιον, "Άγιοι" Ιεράρχες, Πρίγκιπες, Εξουσιαστές της µοναρχίας; Κατέβαζε µήτρες και πατερίτσες Αυτό ή µάννα εξ ουρανού; Μήπως πιστεύετε ότι χορήγησε χρυσοποίκιλτα άµφια και τιµαλφή εγκόλπια, σύµβολα της µοναρχίας; Τί νοµίζετε, Ιεράρχες, ότι έχει στον ουρανό αποθήκες ποιµαντικών χορηγήσεων για να ενδυθείτε µέσα στη χλιδή της χλιδής και 11 όποιον πάρει ο Χάρος"; Αυτό είστε λόγω της παραπληροφόρησης του µονοθεϊσµού. Ο Χριστός έχρισε Ιεραποστόλους εκ του πολιτεύµατος της Δηµοκρατίας. Ίσους µεταξύ ίσων. Την ηµέρα της Πεντηκοστής ολοκληρώνεται το Τριαδικό της Θεότητος στη Φανέρωση της Αλήθειας. Δια της επιφοιτήσεως του Αγίου Πνεύµατος εν τη Αληθεία του Λόγου γινόµαστε αδελφοί Χριστού δια του νόµου του Πνεύµατος. 

Αποκαλύπτεται η ζωή της θεότητας της ανθρώπινης υπόστασης και δια αυτού γινόµαστε σύµµορφοι του Πνέυµατός µας. Εσείς, Ιεράρχες, στερηθήκατε το λόγο της Αλήθειας Του Πνεύµατος εν τη Πεντηκοστή και ακολουθήσατε τη γνώση του γράµµατος και πέσατε στο κενό. 
Ενώ η γνώση της Αλήθειας βρίσκεται εκ του Αγαθού Λόγου Του Θεού. Γι' αυτό επιφέρατε δογµατισµούς στην εξουσία ... 
Η αλήθεια όµως του Αγίου Πνεύµατος, αυτή η ουσία και η χάρις, µας οδηγεί στην αθάνατη ζωή Του Τριαδικού Θεού και η εκκλησία γίνεται «µια ποίµνη, εις Ποιµήν» εκ του πολιτεύµατος της Δηµοκρατίας. Όταν η ενέργεια του Φωτός του Πνεύµατος κατάπεµψε την ενέργεια µε µορφή πύρινων γλωσσών, συνάντησε διακόνους, πρεσβυτέρους και δεσποτάδες στην αυτονοµία και την πνευµατική υπόσταση των ψαράδων Αποστόλων; Μήπως µεταξύ αυτών υπήρχε διάκριση και ιεραρχία; Αν στο ελάχιστο υπήρχε διάκριση προσώπων, θα γινόταν παρανάλωµα του πυρός. 
Εποµένως, βρίσκονταν οµοθηµαδόν, ο ένας µε τον άλλον ίσοι και ενωµένοι για την επίτευξη του Σκοπού: Την Ιεραποστολή της Αληθείας εν τω Λόγω του Πνεύµατος, 
Αυτός ο Λόγος είναι αµετακίνητος. Δεν χωράει προσθήκη ούτε ενός γιώτα, ούτε µιας τελείας. Είναι η Αιώνια Αλήθεια εκ Του Αγαθού Του Λόγου Του Τριαδικού Θεού των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις