Υλικά συνταγής:
1 κιλό μελιτζάνες
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250γρ. κιμά
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1κουταλιά μαϊντανό
1 αυγό χτυπημένο
100γρ. γιαούρτι 2% λιπαρά
2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί Αλάτι πιπέρι.
Εκτέλεση:
1. Κόβετε τις μελιτζάνες σε ροδέλες, τις αλατίζετε και τις αφήνετε για 30 λεπτά. Σοτάρετε το κρεμμύδι, τον κιμά, τις ντομάτες, τον μαϊντανό μαζί με αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε να βράσουν
.2. Παράλληλα, βράζετε τις μελιτζάνεςμέχρι να μαλακώσουν. Σε ένα ταψί απλώνετε τις μισές μελιτζάνες, στην συνέχεια την σάλτσα με τον κιμά και από πάνω τις υπόλοιπες μισές μελιτζάνες
.3. Ανακατεύετε το χτυπημένο αυγό με το γιαούρτι και το απλώνετε πάνω από τις μελιτζάνες.4. Πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί και ψήνετε στους 200ο C για 35-40 λεπτά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Τα περιβόητα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που έχουν εδώ και μήνες σταλεί στην Ουκρανία, καίγονται ή καταλαμβάνονται σε άθικτη κατάσταση...
-
Φορώντας ένα στρατιωτικό μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής, μία νεαρή κοπέλα περιφέρεται ως…Ουκρανή σε βομβαρδισμένο τοπίο (που δεν ξ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου