Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Μόνο ο κακός Τραμπ θέλει τα Ιεροσόλυμα πρωτεύουσα του Ισραήλ

Είναι απορίας άξιον, το γιατί ο Τραμπ επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να αναγνωρίσει τα Ιεροσόλυμα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, σύμφωνα με τους περισσότερους γαιοστρατηγικούς και όχι μόνο αναλυτές.

Τόσα χρόνια κανείς δεν είχε ανοίξει τους ασκούς του αιόλου και τώρα έρχεται ο «κακός» Τραμπ να το κάνει, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο.
Ο φοβερός Paul Watson για άλλη μιά φορά κάνει σωστές επισημάνσεις στο βίντεό του επί του θέματος και φυσικά, ας προσθέσουμε για ακόμη μια φορά, ότι η χρονική αυτή στιγμή δεν είναι καθόλου τυχαία,αλλά έρχεται να προστεθεί στην ήδη εντονότατη αντιπαράθεση Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας πάνω στον πλανήτη μας. Ο καιρός επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας έχει προετοιμαστεί με επιμέλεια τα τελευταία 200 χρόνια από την Λευκή Αδελφότητα, με αποκορύφωμα του σχεδιασμού, την ανάδειξη του Παγκόσμιου Δικτάτορα, Αντίχριστου, σε μια Ιερουσαλήμ που θα βρισκόταν κάτω από την εποπτεία του ΟΗΕ (έχουν σχέδια για το πως) κι όχι αναγνωρισμένη ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Διότι μόνο κάτω από την διεθνή εποπτεία θα μετατρεπόταν σε κέντρο Πανθρησκείας, δηλαδή συνένωσης των 3 μεγάλων μονοθεϊστικών θρησκειών: Χριστιανισμού, Μωαμεθανισμού και Ιουδαϊσμού, οι ηγέτες των οποίων θα αναγνώριζαν στο πρόσωπο αυτού του ηγέτη, τον προφητευόμενο, για την κάθε μια από τις προαναφερόμενες θρησκείες, Μεσσία, που θα έφερνε στο κόσμο παγκόσμια ειρήνη και ευημερία για όλους τους λαούς κι όλοι θα τον δέχονταν ως σωτήρα μετά βαΐων και κλάδων. Κούνια που τους κούναγε!
Το αντίπαλον δέος όμως της Μαύρης αδελφότητας δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο και χρησιμοποιώντας έναν από τους δυνατούς πόλους επιβολής της δικής της πολιτικής στην επιφάνεια του πλανήτη, τον Ντόναλντ Τραμπ (ο δεύτερος πόλος είναι ο Πούτιν) έρχεται να χαλάσει, για ακόμα μια φορά, τα σχέδια της Λευκής Αδελφότητας. Το τι μέλλει γενέσθαι θα το ζήσουμε σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις