Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Kατταρίφθηκε συριακό Eλικόπτερο Aπό Tρομοκράτες.Νεκρά τα μέλη του πληρώματος. ΒΙΝΤΕΟ

Ένα στρατιωτικό συριακό ελικόπτερο καταρρίφθηκε την Παρασκευή στα ΝΔ της χώρας σε τομέα όπου ο συριακός στρατός μάχεται τζιχαντιστές και  »αντάρτες » κοντά στα
κατεχόμενα του Golan σύμφωνα με το  »αντιπολιτευόμενο » (OSDH).
« ..κατέρριψαν το ελικόπτερο μ΄έναν τηλεκατευθυνόμενο πύραυλο κοντά στα σύνορα Λιβάνου και
Golan » που κατέχει το Ισραήλ ανέφερε η ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο OSDH.Η τύχη του πληρώματος παραμένει άγνωστη σύμφωνα με την ίδια πηγή που στη συνέχεια ανέφερε ότι τα 2 άτομα του πληρώματος σκοτώθηκαν. Σε αυτόν τον τομέα το χωριό Beit Jin και τα περίχωρά του ελέγχονται από τους ισλαμιστές τρομοκράτες και τζιχαντιστές της τ. πτέρυγας της Al-Qaïda, της Αλ Νούσρα που διευθύνει το συνασπισμό των τρομοκρατών Tahrir al-Cham.Ο στρατός έχει παγιδεύσει αυτόν τον θήλακα και οι συγκρούσεις εναττικοποιήθηκαν στο τέλος Οκτώβρη σημειώνει το ίδιο μέσο.
Tο ελικόπτερο ήταν τύπου Mil-8 και καταρρίφθηκε με MANPAD ενώ το πλήρωμα σκοτώθηκε αναφέρει φιλοκυβερνητική πηγή.(i24news.tv,reuters)
L’image contient peut-être : océan, ciel, plein air, eau et nature
Στο βίντεο κατάρριψης ακούγονται οι ιαχές Αλλάχ Ακμπάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής το chopper ήταν Mi-25 από την αεροπορική βάση Bali κι επέστρεφε από αποστολή μάχης.Είχε 3 μέλη πληρώματος που σκοτώθηκαν κατά την πρόσκρουση στο έδαφος είναι οι :Mohammed Saqer, Kamal Ibrahim και ο πιλότος Kamal Hassan.Χτυπήθηκε με MANPAD πάνω από την 121η Ταξιαρχία μάχης.
ο πιλότος του ελικοπτέρου Καμάλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις