Το ψάρι είναι απαραίτητο στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της διατροφής μας αλλά ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα είναι η μυρωδιά που μένει στο σπίτι μετά το μαγείρεμά του.
Αν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα κάθε φορά που μαγειρεύετε ψάρι, δείτε παρακάτω τι μπορείτε να κάνετε. Η λύση είναι απλή: Βάλτε κανέλα, γαρύφαλλο ή βανίλια σε ένα μπρίκι με νερό και αφήστε τα να βράσουν.
Τα συγκεκριμένα μπαχαρικά έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές. Ένα ακόμα κόλπο για να αποφύγετε την έντονη μυρωδιά του ψαριού, είναι να βάλετε μέσα στην κατσαρόλα ή στο τηγάνι λίγο ξίδι και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Οικογενειακή μπίζνα είχε στήσει ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης στην Κρήτη, που πιάστηκε στη «φάκα» του ελληνικού FBI για το «πάρτι» ...
-
Όσο κι αν προσπαθήσει κανείς να το δει ψύχραιμα, υπάρχει ένα σημείο όπου η λογική σταματά να συνεργάζεται.
-
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
-
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καμαρών Αιγιαλείας, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και
-
Αυτοψία στο χώρο της εγκατάστασης των επτά πρώτων «έξυπνων» καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας, στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου