Υλικά
2.200 γραμμ χοιρινή πλάτη
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 μπουκάλι μαύρης μπύρας
250 γραμμ σάλτσα μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το χοιρινό και το πασπαλίζουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκόνη. Το τοποθετούμε σε γάστρα και προσθέτουμε τη μπύρα.
Κλείνουμε το καπάκι και σιγοψήνουμε όλη τη νύχτα ή για τουλάχιστον οκτώ ώρες. Την επόμενη, βγάζουμε το χοιρινό από το σκεύος και το τεμαχίζουμε σε λεπτά κομμάτια.
Το ξαναβάζουμε στη γάστρα, προσθέτουμε τη σάλτσα μπάρμπεκιου και ψήνουμε για ακόμη μία ώρα.
Το προσθέτουμε σε ψωμάκια του χάμπουργκερ, με ό,τι άλλο μας αρέσει.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Τα περιβόητα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams που έχουν εδώ και μήνες σταλεί στην Ουκρανία, καίγονται ή καταλαμβάνονται σε άθικτη κατάσταση...
-
Andrew Mavroudis Μία ομάδα από την Αυστραλία που ξεκίνησε από κτηνοτρόφους - σκεπτόμενα άτομα που βλέπουν τι έρχεται και έχουν πικράν πείρα...
-
Εχουν ξεθάψει 400 πτώματα ανθρώπων που έχουν εκτελεστεί - κάποιοι δεμένοι πισθάγκωνα.
-
Παρά τις διορθώσεις επι διορθώσεων, της νέας Συνθήκης Πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καταργήθηκε λόγω του αυξανόμενου αριθμού ...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου