Ένταση επικράτησε στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στην
Ηρώδου Αττικού προκειμένου να κινηθούν προς το Μαξίμου.
Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστούν άγρια οι άνδρες των ΜΑΤ με τους εκπαιδευτικούς ενώ έγινε και χρήση χημικών.
Αναπληρωτές και μόνιμοι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο απαιτούν να πραγματοποιηθούν 25.000 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες όλων των ειδικοτήτων.
Πηγή φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Σε ΦΕΚ με ημερομηνία 18 Μαρτίου ανακοινώνεται το τέλος των rapid test για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους.
-
Βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ, στο Λαγονήσι, βλέπει το φως της δημοσιότητας.
-
Ζει απομονωμένος σε ένα χωριό έξω από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Μιχάλης Καλογεράκης.
-
Σεξ: Στις ταινίες οι ηθοποιοί υποδύονται και δείχνουν τις ικανότητες τους ανάλογα με το πόσο ...αληθινοί είναι.
-
Ο 33χρονος κατήγγειλε ότι μετά το εμβόλιο καταστράφηκε η καριέρα του – Έχει ακόμα μυϊκούς σπασμούς Σφίγγοντας τα δόντια προσπαθεί να
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου