Υλικά
1 κουτάλι της σούπας ελαιόλαδο
1 1/2 μεγάλο λουκάνικο χωριάτικο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι
2 κουτιά ντομάτα κονκασε
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
3 κούπες κοχύλια
αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
½ φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
½ φλιτζάνι κίτρινο μαλακό τυρί
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το λουκάνικο αφού του έχουμε βγάλει την εξωτερική μεμβράνη. Σοτάρουμε για 3-4’ λεπτά και προσθέτουμε το κόκκινο κρασί.
Μόλις εξατμιστεί βάζουμε στο τηγάνι την ντομάτα ,το αλάτι, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι.
Αφήνουμε να μαγειρευτή η σάλτσα σε χαμηλή φωτιά για 15 με 20 λεπτά. Βράζουμε τα κοχύλ . Μέσα στην σε ένα βαθύ σκεύος αναμειγνύουμε τα ζυμαρικά, την σάλτσα και τα τυριά. Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καμαρών Αιγιαλείας, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και
-
Υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα από την έναρξη της λειτουργίας του πιλοτικού συστήματος καμερών στην Αττική.
-
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
-
Η απώλεια της γιαγιάς του από άνοια ήταν η αφορμή για να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του εγκεφάλου. Σήμερα, ο Dr. Clint Steele κρο...
-
Αυτοψία στο χώρο της εγκατάστασης των επτά πρώτων «έξυπνων» καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας, στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου