Υλικά
4 κότσια χοιρινά ( μέτριου μεγέθους, 1 -1,5 κιλά το ένα )
4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
το χυμό από 1 1/2 πορτοκάλι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
λαδόκολλα ( προαιρετικά )
Εκτέλεση
Πλένουμε τα κότσια μας και τα βάζουμε στη γάστρα με αλάτι και πιπέρι ( αν θέλετε μπορείτε να βάλετε ένα ένα τα κότσια τυλιγμένα σε λαδόκολλα μέσα στο ταψί). Χτυπάμε σε ένα σέϊκερ τη μουστάρδα, το μέλι, το χυμό από το πορτοκάλι και λίγο ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν λείος χυλός. Απλώνουμε τον χυλό στα κότσια με ένα πινέλο έτσι ώστε να πάει παντού. Ψήνουμε τα κότσια στους 200 βαθμούς για περίπου τρεις ώρες.
Υ.Γ. Αν δείτε ότι το κρέας συνεχίζει να "κρατάει", ξανασκεπάστε το και αφήστε το μέχρι κυριολεκτικά να ξεκοκαλίζεται.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η PFIZER, που η όρεξη της άνοιξε από το (επιτυχημένο για εκείνη, ολέθριο για τον πληθυσμό)
-
Σε κλίμα βαρύ πένθους το Άργος Ορεστικό αποχαιρετά τον 15χρονο Γιώργο Ολοκτσίδη, ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία,
-
Συνταρακτική αποκάλυψη από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ για τον πράκτορα Χανάν και τη δράση της ισραηλινής εταιρίας του που επηρεάζει εκλογέ...
-
Πρόκειται για κινήσεις που πολλές γυναίκες κάνουν μετά από τη σeξουαλική επαφή, χωρίς να σκέφτονται ότι μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο την υγ...
-
ΑΠΟ ΤΟ Kefalonia Focus ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ Υπάρχουν στιγμές που μια εικόνα δεν απλώς σε αγγίζει — σε συνταράσσει, σε διαλύει, σε αφήνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου