Υλικά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1πακέτο Λιγκουϊνι
1 κιλό κιμάς
1 φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί
3/4 φλιτζανιού πλήρες γάλα
1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα κονσέρβα κομμένα σε κύβους
1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι και μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε για 5 έως 7 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι το υγρό να εξατμιστεί για περίπου 4 έως 6 λεπτά.
Προσθέουμε το γάλα, τις ντομάτες, το μοσχοκάρυδο, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ½ κουταλάκι πιπέρι και αφήνουμε να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι η σάλτσα αρχίσει να πήζει, για περίπου 15 έως 20 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζουμε, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με την παρμεζάνα.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Καμαρών Αιγιαλείας, αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία και
-
Υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα από την έναρξη της λειτουργίας του πιλοτικού συστήματος καμερών στην Αττική.
-
Η απώλεια της γιαγιάς του από άνοια ήταν η αφορμή για να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του εγκεφάλου. Σήμερα, ο Dr. Clint Steele κρο...
-
Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου:
-
Αυτοψία στο χώρο της εγκατάστασης των επτά πρώτων «έξυπνων» καμερών παρακολούθησης κυκλοφορίας, στη συμβολή των Λεωφόρων Ποσειδώνος και Αλ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου