Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Πάνος Βλάχος: «Έφυγα από την Ελλάδα γιατί δεν ήμουν αρκετά καλός»

Tον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να πάει στην Αμερική, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Πάνος Βλάχος.


Ο ηθοποιός, το τελευταίο διάστημα έχει μπει στο στόχαστρο των media σχετικά με τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει με τηνΙωάννα Τριανταφυλλίδου.

Πώς προέκυψε η απόφαση να πάει στην Αμερική;
«Ήρθα στην Αμερική επειδή με παρότρυνε η Ιωάννα. Ήταν όνειρο της Ιωάννας. Εγώ δεν είχα ποτέ σκεφτεί κάτι τέτοιο και της χρωστάω πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτού πο συμβαίνει. Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια. Εμένα με απασχολούσε πάντα το να γίνομαι καλύτερος. Ο λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν γιατί δεν ήμουν αρκετά καλός και ήθελα να γίνω καλύτερος. Δεν έφυγα από την Ελλάδα γιατί τα έχω καταφέρει όλα, είμαι ο καλύτερος και τι να μου πει η «Μουρμούρα» και τι να μου πει εμένα το θέατρο και τι να μου πει εμένα η ελληνική τηλεόραση, εγώ είμαι για το NBC ωραίος και μάγκας! Είναι ακριβώς το αντίθετο. Ένιωθα ότι γίνομαι κάτι που δεν θέλω να γίνω, δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και να βαριέμαι και να κάνω πράγματα για τα οποία δεν με πηγαίνουν πουθενά», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Real ενώ μιλά και για την σχέση του με τα social media.



«Δεν είχα ποτέ social media, αλλά έφτιαξα μόλις ήρθα στο εξωτερικό γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να επικοινωνώ με τους φίλους μου. Δεν μου αρέσουν κιόλας. Μου αρέσει, αν έχεις κάτι να πεις, να το λες, αν έχει αξία αυτό που λες, αλλά πάντα έτσι ζούσα», καταλήγει.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις