Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συμβολαιογράφοι, Εισπράκτορες ή Μαυραγορίτες;

Συμβολαιογράφοι, Εισπράκτορες ή Μαυραγορίτες; 
Την Τρίτη 29 Μαΐου το πρωί, μέλη του Πανελληνίου Απελευθερωτικού Κινήματος Κρητών, βρέθηκαν στον Πύργο Μεσαράς Ηρακλείου, κάτω από το
γραφείου της συμβολαιογράφου Δέσποινας Εληώτη. Είναι μία από τους πιστοποιημένους στην Κρήτη, που παρά την απόφαση του παγκρήτιου οργάνου τους για αποχή από τους πλειστηριασμούς μέχρι 16 Σεπτεμβρίου,  θα
διενεργήσει όσους πλειστηριασμούς έχει συγκεντρώσει από την Ανατολική Κρήτη, με πάθος και ευρωλαγνεία. 
Το γραφείο της ήταν ήδη αποκλεισμένο από ομάδα καταστολής και είναι απορίας άξιον, η Ελληνική Αστυνομία θα είναι εκεί καθημερινά και θα χρεώνει με έξοδα τον πολίτη μέχρι να αρπάξουν όλη την ιδιωτηκή περιουσία και να την χαρίσουν στα ντόπια και ξένα κοράκια; Δέχτηκε και συνομίλησε με την μητέρα επιχειρηματία που την επομένη ημέρα θα του έβγαζε την επιχείρηση στο σφυρί και το μόνο που δεσμεύτηκε ήταν πως αν υπάρχουν τα απαιτούμενα έγγραφα αποφάσεων από τον δικηγόρο τους, θα μπορούσε να αναβάλει την διαδικασία. Με ύφος Καρδιναλίου, δεν δέχτηκε να συνομιλήσει με τριμελής επιτροπή των παρευρισκομένων που το ζήτησαν από τον επικεφαλής της ομάδας καταστολής και όπως τους απάντησε, εκείνη την είχε κοπανίσει από την πίσω πόρτα.  
Καταγγέλλουμε δημόσια τις πρακτικές των διαφόρων Εληώτη, που χωρίς ίχνος ευαισθησίας, ως ψυχροί και απάνθρωποι «εκτελεστές», με μόνο σκοπό την αποκόμιση χρημάτων που είναι καταραμένα ή ακόμα και βαμμένα με αίμα,  χωρίς να αναλογίζονται τις συνέπιες στην κοινωνία και στην οικογένεια τους, αποφασίζουν να γίνουν οι «ΔΗΜΙΟΙ» ανθρώπων, οικογενειών, επιχειρήσεων. Οι πρακτικές της αδιαλλαξίας και του συμφέροντος με κάθε κόστος, το μόνο που μας φέρνουν στο μυαλό είναι τους μαυραγορίτες που εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία της κατοχής, απομυζούσαν τους εξαθλιωμένους και πεινασμένους, μόνο και μόνο για να γεμίζουν το σεντούκι τους. 
Αναρωτιόμαστε, τι θα πουν στα παιδιά τους όταν ξεσπιτώσουν οικογένειες και τις οδηγήσουν στο χείλος του γκρεμού, ότι απλά έκαναν τη δουλειά τους; Είναι όμως επιλογή τους, όπως και εκείνου που έριξε την πυρηνική βόμβα στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, και εκείνος την δουλειά του έκανε… Μια κοινωνία που θα απολέσει την ανθρωπιά, την αξιοπρέπεια, τη σύνεση, την αλληλοβοήθεια και την συμπαράσταση σε όσους έχουν ανάγκη, καταντά ΖΟΥΓΚΛΑ και στην ζούγκλα, σύντομα θα έρθει και η σειρά σου, να σε «κατασπαράξει» ένα δυνατότερο θηρίο.  
Τελικά την Τετάρτη το πρωί, η αδίστακτη συμβολαιογράφος προχώρησε και ΕΚΤΕΛΕΣΕ όλους τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, φυσικά με την προστασία ομάδας καταστολής. Έτσι εξάλλου υλοποιούνται οι αποφάσεις των «δημοκρατικών» ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ… Το αποτέλεσμα, δύο τεράστια ακίνητα πολλαπλάσιας αξίας, τα πήρε η Eurobank για ψίχουλα. 




Σήμερα που η ΕΛΗΩΤΗ είναι σίγουρα πλουσιότερη, δεν θα μας έκανε εντύπωση να είναι και υπερήφανη ταυτόχρονα.    ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΕΛΗΩΤΗ …………………….. 
Υ.Γ. Η μικρή συμμετοχή αγωνιστών σε τέτοιες δράσεις, αποθρασύνουν όλους τους πρόθυμους υπηρέτες των κατοχικών δυνάμεων και εκτιμούμε ότι όχι μόνο θα συνεχίσουν, αλλά και θα αυξηθούν. Υπάρχουν βέβαια και οι «Αστάθμητοι Παράγοντες» και ποτέ δεν πρέπει να είναι κανείς σίγουρος, για τίποτα…. 
«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις