Τα φούλια είναι ένα θρεπτικό και νόστιμο αραβικό ντιπ, με πολλές παραλλαγές, που τρώγεται με αραβική πίτα.
Υλικά
2 φλ. Τσαγιού φούλια
1 φλ. ελαιόλαδο
3 κ. γλ. Κύμινο
Χυμό από 3 λεμόνια
Αλάτι
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε για 12 ώρες τα φούλια σε κρύο νερό.
Στραγγίζουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα να με κρύο νερό να βράσουν για 2-2,5 ώρες μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε και αν θέλουμε, τα πολτοποιούμε με ένα πιρούνι .Διαφορετικά, τα αφήνουμε ως έχουν. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και το κύμινο και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το λάδι και το λεμόνι.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Στο στόχαστρο σχολίων που αναπαράγονται κατά δεκάδες στα social media, έχει βρεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα επιστήμονας του Βόλου.
-
Θλίψη επικρατεί στη Βραζιλία καθώς η 18χρονη Ιζαμπέλ Μαρσινάκ, πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής νέων το 2021, άφησε την τελευταία της...
-
Υπάρχουν ήδη τα πρώτα αποτελέσματα από την έναρξη της λειτουργίας του πιλοτικού συστήματος καμερών στην Αττική.
-
Η απώλεια της γιαγιάς του από άνοια ήταν η αφορμή για να αφιερώσει τη ζωή του στην προστασία του εγκεφάλου. Σήμερα, ο Dr. Clint Steele κρο...
-
Σταυριάννα Πολυχρονάκη 11-04-25 14:38 «Ντου» του δημοσιογράφου στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου