Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση του 37χρονου που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στις Σέρρες - Τι ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας

Αυτοψία και αναπαράσταση στον τόπο που βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής από τη Δράμα, ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας.



Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο που τα δύο αδέλφια έθαψαν τον άτυχο 37χρονο στην αυλή του σπιτιού τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειας του.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Βασίλη Μελενικλή, Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε στο «Τούνελ» ότι μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του περιστατικού στο σπίτι των κατηγορουμένων αδελφών.



Ο κ. Διαλυνάς ανέφερε πως η κοινωνία έχει εξοργιστεί με την στάση της Εισαγγελίας στον χειρισμό αυτής της υπόθεσης, τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο.

Η έρευνα και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου, αλλά και για την ταφή του άτυχου 37χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας.

Πηγή πληροφοριών: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις